Az Activision rákapcsol a remasterekre

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy több mint 10 millió példányban kelt el, és remekül teljesítenek az Activision szárnyai alatt megjelenő egyéb felújított klasszikusok is. Bobby Kotickék tehát folytatják a régi címek újraélesztését.
  • Írta: szlav

Kommentek

#41
#39: ja, a Te szo kisbetuvel lett volna, my bad crytek
#40
Pfuuuuuu gecii. Nem remastered faszsagra kellene beleallniuk ez jott le nekik hogy fogynak ezek a cimek?? Hogy remastered jatekok kellenek??? Neeeeem csak kibaszott minosegi jatekok ill jatekok kellenek az embereknek nem elet szimulatorok. Sokan meg mindig jatszani szeretnek.Ha pl Crashbol uj cim jott volna nem remastered szerintem meg tobb fogyott volna belole mert pl en is megvettem volna. A regit mind kitoltam nem igazan mozgat a csili bili felujitas. De egy uj resz meg teljes aron is megvettem volna. Ennyire idiotak csak.
#39
Most már bebuzonyosodott: crytek az oldal bohóca. Te még seggeszkinél is rosszabb és irritálóbb vagy, ami nem kis szó
#38
#34: Take2? :D Ne bohóckodj, ember... Mafia 3? Sportjátékaik? 5% játék, 95% mikrotranzakció... És még a jó játékaikban is pontosan megvan ez (GTA 5 online fizető eszköz és társai).
#37
Bele kell húzniuk, tavaly a veszteséges év miatt kapott 170 dollár adóvisszatérítés lassan elfogy.
#34
#27: ha az EA kihúzná a fejüket a saját seggükből és hallgatnának az emberekre nem lenne minden szánalmas próbálkozásuk egy kudarc, de azok a zsidók csak a pénzt keresik mindenben szóval én nem is bánom hogy elbuknak, sőt, menjenek csak csődbe az összes többi kipás ..civel mint az ubiszaft meg az ektivisön, érdekes mód a Rockstar/take2 tudja kezelni a brandjeit, és így is rohadt nagyokat kaszál. Mert nem olyan kapzsik mind a többi, hogy évente kell futószalagon gyártani a szart a presztizs meg kit érdekel?
#33
#8: a splinter cellnek volt egy felújított változata PS3-on ha jól emlékszem
#32
#8: Vagy akár egy Heroes of Might and Magic 8-nak.
#31
#29: +1
#30
#29: *továbbra SEM érzem legitim érvnek...
#29
#26: Még annyi, hogy továbbra érzem legitim érvnek, hogy "a sok hülye aki mindent megvesz" egy olyan ember esetében, aki kategorikusan nem hajlandó semmiért rendes pénzt adni, filléres bundle-re vár, de legalább rinyál, hogy egyes kiadók hogy viselkednek és miért nincs normális játék. Tudod, egy offshore cégen keresztül, külföldön adózó lófaszjóska, aki semmilyen szinten nem vesz részt a haza közteherviselésben, ne pofázzon minden nap, minden cikk alatt, hogy miért szar az egészségügy pl. Nem azért mert joga nincs hozzá, hanem mert erkölcsi alapja nincs.
#28
#24: Elég vicces hogy téged minden “húdeérdekel” de fizetni érte az már nem menő ;) majd bundle-ben megveszed,ha lesz egyáltalán,ha nincs akkor közöd sincs hozzá
#27
#26: Az előző generációban az EA dobta ki talán a legtöbb új "ájpít". Újított, próbált kreatívan eljárni és "nem jött be nekik" (persze gennyesre keresték magukat így is gondolom, most nem állok neki bevételeket és profitot összehasonlítani). Jobban bejön a Fifa 42, az Ultimate Team szarság és társai.

Megy a rinya, hogy minden csak multi, mikrotranzakció, hol vannak a jó kis single player gamek, stb. Ha meg kijön egy Wolfenstein 2 pl. egy más fps-el, amiben van multi, akkor a sok majom persze azt veszi, mert mit csináljon egy Wolfenstein 2-vel, aminek van egy 12 órás kampánya és kész?! Nem volt egy nagy anyagi siker... És aztán megy a csodálkozás, hogy jönnek az új wolfok, amikben ripacskodás megy, és egy üres fél open-world hent az egész... Persze, hogy ezt csinálják, ha egy fosom Far Cry akárhány (ami 12 éve nem változott kb., legfeljebb a helyszínek és a karakterek vannak áttextúrázva) bármikor sikeresebb tud lenni mint egy sztori based, lineáris single fps.

Ezzel nem cáfolni akarlak persze, de a helyzet messze komplexebb, hogy egyszerűen lehessen ítélkezni, hogy ez vagy az a hibás. Egyértelmű, hogy ami több pénzt hoz, arra rá fognak sokan mozdulni. De szerencsére vannak balfaszok, akik megveszik a Resident Evil 2 remake-et, a Sekiro-t, 25 millióan megvesznek egy RDR2-t (persze van online is benne), a sztori based PS4 exek is mindig nagyon jól fogynak, és így látják, hogy van erre is igény. Lehet ezeket kéne többen venni, és ha valami tetszik, azt vegyük meg...
#26
#15: Nyilvan nem egyedul, sok hasonlo ember van mint te, de en szerintem a masik veglet mervadobb, azok, akik mindent szo nelkul rendelnek elo es barmit megvesznek, legyen az barmekkora fos vagy ertelmetlen lootboxos hulladek. Miattuk ment ebbe az iranyba az egesz ipar.
#25
#24: Én szeretem ha okos dolgokat írsz (Kingdom Come DLC pack-ot, CK2 bundle-t is tőled olvastam mielőtt megvettem), a többit kellene picit visszafogni :-)
#24
#20: Továbbra sem mindenhol és nem igen látom hogy dicsekednék vele. Ez egy alap dolog. Ha a hírhez köthető írva vagyon. Hazudni nem fogok arra itt vagytok ti
#23
#20: Egyeseknek az iPhone-juk az egyénisége, másoknak a fillérbaszás.

Régen is voltak ilyenek, volt aki azért dobta ki a barátnőjét mert az csapvízzel hűtötte a dinnyét :D