Íme, a Gyűrűk Ura-sorozat készítői

Nyilván már eddig is rengetegen várták a sorozat megjelenését, és úgy néz ki, hogy a stábot bemutató rövid trailer csak olaj lesz a tűzre; ha lesz is valami, amin spórol a sorozat kapcsán az Amazon, az tuti nem a stábbal lesz kapcsolatos.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#17
Azt hiszem 2020 a megjelenés
#16
Amugy a trilógia bővített extra változat fuggelekeit fantasztikus volt anno megnezni!
#15
#12: Jaja, az kiraly lenne, ha Alan is csatlakozna a későbbiekben. :)

Uhhhh... Howard Shore megszerzésében csak reménykedni tudok, nem számít mennyi pénzért, de szerződtessek mindenféleképpen.

Egyebkent mikorra várható a megjelenés kb? 2021-22?
#14
#11: A GYU trilógia viszont fantasztikusan csináltak meg, szval...
#13
#12: Gandlaf csak a harmadkorban jött középföldére, úgyhogy valószínűtlen, hogy benne lenne a sorozatban :(
Hirtelen aki eszembejut az max Galadriel és a férje Celeborn aki benne lehet az eredeti filmekből.
#12
Alan Lee valoban jol jott volna meg, foleg hogy John es Alan mindig egyutt dolgoztak a trilogian. Elkepzelheto, hogy elfoglalt de ki tudja, az is lehet, hogy meg megszerzik maguknak, en drukkolok :)

Amin lehet izgulni: Rendezok teljes listaja, casting, composer. En nagyon remelem, hogy nem gondolkodnak mason Howard Shore-on kivul. Ezen kivul Ian McKellen szeretne ujra Gandalf lenni, amennyiben Gandalf resze lesz a tortenetnek.
#11
#3: Na mert a King Kong az olyan jó volt a Jackson féle csapattól....
#10
#4: Hat jo. Talan ennyire pesszimistanak nem kellene még lenni. Majd kiderul, hogy milyen lett, ha megjelent és nézni fogjuk.

UI: John Howe plusz Prof Tom Shippey neve láttán azért jó érzések töltöttek el. Bár előbbi mellett azért jó lett volna ha Alan Lee-t is szerzodtetik. Ő még Oscar díjat is kapott a 3. resznél, ami nem kis dolog szerintem.
#9
#4: Így. Arról nem is beszélve, hogy 1-1 nekik nem tetsző film után ezek az emberek már nem is csinálhatnak semmi jót, ugye?
#8
#5: Nekem bejott a Suicide, persze en kepregenyben is szerettem igy nekem 50x jobb, mint egy Batman v Superman. A Juriassic teljesen jo volt, jo kis szornyfilmes beutese volt, foleg a vegere, sztem azzal sem volt gond. Nyilvan amit ad a tortenet, abbol hozzak ki amit lehet.
#7
#4: Hát azért szerintem, egy producert is simán lehet okolni, a filmje minőségéért. Oké a dizájnerek, meg a vfx-en dolgozók, nem érdemlik meg a savazást. Ez túlzás volt. Mindenesetre azért furcsán hatott, a nevük a gyűrűk ura sorozat alatt, az adott filmekkel pêldálozva.
#6
#1: Sajnos tényleg nem sok névnek lehet örülni, nem is értem hogy ki volt az a degenerált aki direkt ezeket a nem túl tehetséges embereket össze választta.
Csak Tom Shippey-nek és John Howenak lehet örülni.
#5
#1: A Star Trek into darkness egész jó volt, a másik ST se volt vészes, a Jurassic Park totálisan közepes volt, az Avengers dettó, a Suicide squad pocsék volt, a The last jedit pedig próbálom elfelejteni.
#4
Csodalatos, megjöttek a film tudósok. Ezt már párszor elmondtam más cikkek alatt, de ha nem tudod miről beszélsz inkább maradj csöndben vagy kérdezz, esetleg nézz utána egy-két dolognak.

Ha megnézed az írókat, brutálisan erős brigádot hoztak össze (Breaking Bad, Better Call Saul, Hannibal, etc). Minden film lelke a sztori, minden más utána jön. Tolkien világa és történetei pedig már önmagában elég alapot adnak a tehetséges íróknak, ez nem kérdés.

Aztán, ha kicsit pontosabban olvasol, akkor látod, hogy akik az általatok (jogosan) fikazott filmeken (Jurassic World, The Last Jedi, Suicide Squad, Star Trek, etc) dolgoztak, azok producerek, kosztüm és production designerek, illetőleg visual effects munkatársak voltak. Ezekkel nem volt probléma az előbb felsorolt filmekben az biztos.

És nem utolsó sorban a biggie: Professor Tom Shippey, mint (Tolkien) konzultans és John Howe az eredeti concept artistok egyike a trilogiabol aki kb annyit segítette Peter Jacksont, amennyit csak lehetett, iszonyat tehetséges arc. Nem kell aggódni, jó kezekben van ez eddig. Sokkal jobb kezekben, mint a Witcher pl.

Pro tipp: Ha egy film szar, az általában a sztorinak köszönhető. Ha egy adott sztori szar, attól meg több százan, netán ezren dolgoznak egy nagy volumenű filmen lelküket bele adva. Ha egy adott személy egy általad nem kedvelt filmen dolgozott, az meg önmagában nem jelenti azt, hogy tré munkát végezne és szar szakember.
#3
Ha már ennyi lóvét ölnek bele akkor nyugodtan megszerezhettek volna Peter Jackson segítőit. Úgy total nyugodt lennék, de így...
#2
#1: Egyetertek. Kicsit aggódok ezek után sajnos, hogy milyen lesz a sorozat. :/
#1
Jurassic park fallen of kingdom. Star trek beyond. Star Trek into darkness. Avengers age of Ultron. Suicide squad. The last jedi.
Baszki ezek az "alkotók" eme brutálisan xar filmeken ügyeskedtek évekig! És most ők készítik, a gyűrűk ura sorozatot! Ja és nekem most, ezen neveket látva kéne, izgatottan várni a megjelenést.
Hogy őszinte legyek, ez most inkább totálisan letört. Ilyen nagy neveket összeszedni! Gratulálok:)