Levették a Steamről a GRID 2-t

A Codemasters a mai napon, előzetes bejelentés nélkül levette a Steamről a GRID második részét, és bár a lépést nem indokolta meg a kiadó, vélhetően a lejáró licencek miatt döntött így.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: És itt ki mondta, hogy nem az?
#9
#6: Attól még a legsz@r@bb... Ez van.
#8
#7: Joggal teszi. A licenszeket akkor is fizetni kell ha a kutya se veszi. Ha meg a kutya se veszi minek fizessék = leszedik a store-ból
De a Codemasters legalább nem MS ,hogy soha nem tudja megvenni a játékukat az ember mert évek múltán is platina áron mennek.
#7
#6: Ha jól emlékszem Codemasters minden megjelenésnél ezt csinálja (kivéve talán F1), hogy az előző játékot ingyen dobálja aztán leveszi.
#6
#4: Csattogj fel a steamspy-ra és pötyögd be a grideket... Grid 2 10-20 millió között van mivel legtöbbször volt bundleba meg ingyen szórásba...nem meglepő.
A tulajok számának soha semmi köze nincs a game minőségéhez.

Amikor a steamspy még up to date volt a humble ingyen játékokat vezettem. Pl az Outlast csak ott 2.46 millió példányban talál gazdára... De állítom ebből jó ha a fele játszott is vele sőt...

Szóval igen a Grid 2 sokkal több embernek van meg mint bármilyen grid valaha is lesz.
#5
#4: az* bocsánat
#4
#1: Na ebből is látszik, hogy gőzöd sincs semmiről. A leghulladékabb GRID EVÖR! Az első után csak a aAutosport tudott labdába rúgni!
#3
Az sem sokkal jobb, amikor a lejáró licencek miatt kipatchelnek a játékból tartalmat. Ebből a szempontból volna jobb a lemezes. Ha meg csak valami havidíjas game passal játszol, élvezd ki a játékokat, mert ha lejár a licenc, jó eséllyel többet nem látod.
#2
Szóval a 2 jobb. Sejthető volt. Grafikailag meg amúgy sincs különbség.
#1
A legtöbb tulajjal bíró Grid ever. Kár érte