Hamarosan leleplezik az új Need for Speedet

Méghozzá úgy néz ki, hogy két nap múlva, vagyis szerdán számíthatunk a hivatalos bejelentésre. Legalábbis erre enged következtetni a franchise honlapján felbukkant visszaszámláló.

Pár hete ütötték fel a fejüket az első konkrétabb pletykák és szivárogtatások a Need for Speed következő epizódjáról, mely az osztrák Gameware áruházlánc adatai szerint Heat alcímmel fog majd megérkezni az idei év során.

A mai napon elindított, a bejelentést teaselő hivatalos visszaszámláló augusztus 14-én, vagyis szerdán, 16 órakor jár le, így feltételezhető, hogy noha az E3-at kihagyta a széria, a Gamescomon talán már konkrét felvételeket is kapunk a folytatásról - főleg, ha igaznak bizonyulnak a korábbi ígéretek, és még idén lesz esedékes a hivatalos megjelenés.

A sorozat legutóbbi tagja a 2017-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Need for Speed: Payback volt, mely közel sem emlékeztetett a szebb időket is megélt franchise legendás epizódjaira, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy az idei játék képes lesz-e visszaállítani a sorozat régi dicsőségét.

48 komment - szólj hozzá!