Hamarosan leleplezik az új Need for Speedet

Méghozzá úgy néz ki, hogy két nap múlva, vagyis szerdán számíthatunk a hivatalos bejelentésre. Legalábbis erre enged következtetni a franchise honlapján felbukkant visszaszámláló.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#47
#41: Technológiai akadálya pedig nem nagyon van már ,hogy jót csináljanak ha évtizedekkel ezelőtt lást Grid 1 - Dirt ....Azokban bizony még mai szemmel is vállalhatóbb fizika meg törésmodel van mint ezekben a " Nagyágyúkban,, Még ma is szívesen játszok velük...
#45
#44: Mi a kurva anyám 18-as egy need for speedben.. :D
#44
A szivárgás szerint egy sötétebb és komolyabb történet vár ránk, egy teljesen nyílt világban. A korábbi epizódokkal ellentétben itt nem lesz szükségünk folyamatos internet kapcsolatra a játékhoz, ami valószínűleg sok NFS rajongónak jóleső hír lesz.

A megjelenítésért valószínűleg ezúttal is a Forstbite felel, így PC-n rengeteg beállítási lehetőséget kapunk. A grafikai részleteken túl élvezhetjük még az esős időjárást, de off-road versenyzést nem. Az autók azért sérülnek majd, így érdemes lesz nem a falon kanyarodni, ha el akarunk jutni a célig.

A játékban nem lesznek napszakok, az egész éjszaka játszódik , de lesz lehetőségünk egyes versenyeket és küldetéseket nappal lepörgetni. A sztori főszereplője egy nő lesz.

A fentieken túl még pár apróság:

A Ghost ezt a játékot fogja alapként kezelni a jövőbeli NFS címekhez
Árkádos vezetési élmény
A tuningolás hasonló lesz, mint a 2015-ös NFS-ben
A grafika hasonló lesz a 2015-ös NFS-hez
Lesznek rendőrök és üldözés
Benzinkutaknál rakhatjuk rendbe a járgányokat
Menő versenyek
+18-as besorolás
#43
#40: Ezt észre se vettem.. :( Lehet túl OP lenne, ha egy az egyben betették volna a Paybackbe.
#42
#41: Az utóbbi idők első Forzája ami felkeltette a figyelmemet, az a 4-hez a LEGO dlc. Egyetértek veled, én is inkább el tudnám úgy képzelni és ez a lego-s, hotweelses vonalat én is fogyaszthatóbbnak tartom. Valamiért kevésbé zavar az, amikor egy kanyarban egy láthatatlan falról lepattanok (oldschool verzió), mint amikor Hadrianus falán megyek keresztül mint egy 9000 tonnás szörnyeteg, ami aztán súlytalan hungarocell golyókként pattog szét. Nekem legnagyobb bajom egyébként továbbra is az open world jelleg. Számomra a Forza, ha kevesebb lenne, több lenne. Különféle versenykategóriák, sokkal lineárisabb és zártabb pályák, zéró sztori inkább mint ez a 13 évesek által írt és előadott ripacskodás, és meg is lenne a kedvenc autós játékom.
#41
#18: Nekem is ez a bajom a Forzákkal bár gyönyörűek tényleg de a fizika phejj ötezerrel a havon bármilyen kanyart beveszel Lambóval neki a kőrakásnak mint ha hungarocell lenne de az autónak kutya baja.Értem én,hogy árkád de ez szerintem inkább egyfajta "összecsapottság mint árkád,,,,
Ilyen fizikával ha ezt egyáltalán lehet annak nevezni a Forzákat inkább valamilyen Rajzfilmes grafikával tudnám elképzelni.
Lehet velem van a baj de a FH4 kipróbálása után én azonnal töröltem a demót.Nekem ez olyan ha autós játékot csinál valaki valósághű grafikával akkor egy kőrakásnak vezetve az autót minimum roncsá törjem.
Elvégre a COD és Batlefield játékokban sem tapadó korong jön a gépfegyverekből ott érdekes mindenki elvárja,hogy minnél valódibb legyen az autós játékoknál mi ez az ordenálé nagy igénytelenség kérem ?Látvány ok a többi meg jó van az úgy ? ??
#40
#34: Hogy ha jobban bele akarunk menni akkor az ami a Payback-ben van nem ugyan az ami a 2005-ös MW-ben :( Az Eredeti egy pálya autó amit az utcára hoztak, egy GTR ,látszik is a játékban,hogy szarrá van bukócsövezve és 1 ülés van benne,a kipufogója meg oldalt van :P

https://static.carthrottle.com/workspace/uploads/posts/2017/08/76364264de4a068a95af941292c9ad2e.jpg
#39
#37: Nem az egyetlen. Forza Horizon 2,3,4.
#38
#35: Ez még az E46-os volt, az nem volt szar.
#37
NFS az egyetlen autós játék ami kormánnyal irányíthatatlan. Egy autós játék érteeed amit nem lehet kormánnyal játszani vicc......
#35
#34: Akkor egész élethű.
#34
#32: És a legendary BMW M3-at is elloptam a rendőrök elől, és kiderült hogy egy szar kocsi ebben a játékban.. :(
#33
#32: De, volt már garázs. Kettő is volt, és egy nissanom is volt, ami elvileg valami gift kocsi.
#32
#31: Annal a resznel meg meg sem nyilik a garazs sem, szoval kb eselyt se hagytal a jateknak:)
#31
Csak legyen jobb mint a Payback. Utáltam a tuning rendszert, teljesen inkonzistens volt, új sárvédőért törj szét X mennyiségű hirdetőtáblát, a kártyás rendszerről pedig ne is beszéljünk. Az irányítás az egyetlen ami korrekt volt, de nagyon hamar abbahagytam. Odáig mentem el hogy a kaszinós fószer kocsiját vittem valahová.
#30
#15: A cím rémlik. Biztos játszottam vele, mert régen, mikor még becstelen voltam, minden autós játékot lehúztam. De hogy melyik ez a game pontosan, tudja a fene már.
#29
#13: Igen, a Carbon volt, köszi mindenkinek!