Nem az újrajátszhatóságra épít a Control

A cél sokkalta inkább a játék világának és rejtélyeinek alaposabb felfedezése lesz, és mivel a narratív csavarok és megoldások elsőre fognak igazán nagyot ütni, így New Game Plus módra sem érdemes várni.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
#15: Nincs összefüggés a leírtakban.
#15
#11: Úgyis bundleba veszed 5 év múlva, akkor nem tök mindegy? :D
#14
#8: Engem elsőre beszippantott a QB. Elkezdtem Xbox-on gamepass-ban, de aztán megvettem pc-re, mert a 30 fps, és a homályos, elmosódott, fátyolos kép baromira zavart. Pc-n újranyomtam az első pár órát, és nem volt unalmas másodjára sem.

A gunplay nekem nagyon bejön. Eddig én még nem használtam tűzharc közben a spéci képességeket, nekem úgy jobban adja, és eddig még nem volt muszáj. Kb. felénél tarthatok, és remélem később sem lesz muszáj használni. Amúgy sztem jó kis haladós game. A logikai, és platformer elemek, meg a tűzharcok kellemes ritmusban váltják egymást, nem túl nehéz, nem frusztráló. Az atmoszféra meg nagyon ott van. De hogy ebből a Control-ból mi lesz arról fingom sincs :) Ez már lehet nem nyeri el a tetszésem.
#12
#9: A Max Payne 3 nálam is nagy favorit. Épp mostanában is tolom. Rendszeresen előveszem egy kis arcade mode lövöldözésre. Nem tudom megunni annyira jó a gunplay, és az egész game. Max karaktere, a hangulat, a pályák, hangok, zene, bullet time, kill cam, euphoria engine, fizika, stb. Az egyik legjobb TPS shooter ever
#11
Ami jó játék hiába nem ad semmi az újbóli végigjátszás mégis az ilyen jó játékok azok amiket ha szeret az ember nem rest 8-10+ végigjátszást belerakni.
Főleg ha az ember nem a trágyadomb epicbe tolja őket akkor még az acsik megszerzésével is lehet magunkat kihívások elé állítani :)
#10
Törölt felhasználó
#7: En nekem nem, az uvoltott a folytatasert, olyan erzes volt, hogy epphogy csak a tortenet bevezetojet kapizsgaltuk.
#9
#6: A legutóbbi Max Paynet imádtam, azóta se jött ki olyan TPS ami megközelítette volna számomra. Tartok tőle, hogy ez sem fogja.
#8
#6: Másodjára szippantott be a QR. Első próbára egy unalmas, túlefektezett valaminek gondoltam. Másodjára viszont nagyon nem bántam meg, hogy adtam még egy esélyt neki. Nem szimpla tps, kell hogy használd és jól használd a képességeid.
A Max Payne megjelenése és utána is, zengett a villág tőle. Megérdemelten. Szóval, csak ért valamit.
#7
#5: Szerintem a The Order is hatalmas volt. Én imádtam és pont elég volt annyi belőle, amennyi.
#6
Ha játékmenet megreked a Quantum brake, vagy "mentsúristen" a Max Payne szintjén akkor tényleg nem fog sokat érni az egész.
#4
Jó ez így. Kell a story, az ad köntöst egy játékvilágnak, amit felhúzva magaköré tudja csavarni a játékost.
#2
Várjuk
#1
Áhh, miért nem lehet teljesen lineáris játékokat csinálni? Akkor lehet is vezérelni a történéseket, és nem is marad ki semmiből a felhasználó.