Modern Warfare - újabb 20 perc multis akciózás

Több ízben is láthattuk már mozgás közben a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módját, de az Infinity Ward úgy gondolta, ők is összeállítanak egy saját, húszperces kedvcsinálót.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#22
#16: Nincsenek gameplay bugok amik rontanák a játékélményt a megjelenéskor sem volt, csak egy két jelentéktelen kis bug.
#21
#19: Nop. BF 2 a best evör. Utána csak azért mondanám a 4-et, mert hamarabb játszottam vele mint a 3-al. Az 1 és az 5 kevésbé ugyan, de még mindig az egyik legjobb online fps élmény, legyen bármilyen gyenge is "önmagához képest". Számomra a legrosszabb BF-es pillanatok is bármikor felülmúlják a COD legjobbjait. De más is nagyon a kettő, nem is érdemes összehasonlani. Még a Fortnite vs PUBG összevetés is sokkal helytállóbb, pedig az is f*szsság.
#20
Megnézve az eddigi videókat, azt lehet mondani, hogy egy igazán jó codot kapunk idén.
#19
Igazából ha összehasonlítjuk a bf1 és bfv fegyverhangjait, óriási a különbség az 1 javára. Sokkal élvezetesebb az 1-ben lövöldözni, mint a v-ben. Szerintem a v-ben nagyon súlytalanná teszi a gunplayt a fegyverek hangja. Elég csak megnézni ugyanazokat a fegyvereket amik az 1-ben is benne vannak. Teljesen más a hangja a fegyóknak, máshogy "viselkednek" stb... A bf fanok természetesen ezt nem veszik észre, mert nekik mindig az a legjobb rész, ami éppen kijön.
#18
#16: Uramisten, leírtál egy mondatot felkiáltójel nélkül.
#17
#16: A Cod meg - anélkül, hogy állást foglalnék, lévén egyik címmel sem játszom - örülne, ha a motorjával be lehetne törni egy ajtót mondjuk. Ami viszont tény, hogy ha valamihez nagyon ért a Dice, akkor az a hangkeverés, ezen a téren vitán felül a legjobbak között vannak, hogy emellett milyen játékokat készítenek, az már más kérdés.Én csak BF1-et próbáltam, a "kampány" borzalom volt, a gunplay meg szerintem meh kategória, de a hangok istentelenül jók voltak.
#16
A hangfikázóktól kérdezném hogy ki milyen fegyverrel és mennyit lőtt már, hogy ekkora szakértő itt mindenki! Amúgy meg úgy tudom a bf 5 bukott, úgy, hogy nem értem mire megy a nyáladzás, meg a fikázás a bf fanatikusok részéről. A grafikai motorról meg annyit, hogy örülne a dice, ha a motorjuk fele annyira lenne bugos, mint a cod-é.
#14
#11: Sok mindent el lehet mondani a BF-ről, de azt nem hogy szarok lennènek a hangok!
#13
#11: Minden szempontból jobb az a játék multiban.
#12
#11: Nem kell kétszer mondani nekem a cod már elveszett.
#11
#1
Menj bfv-zni! Ott annyira fantasztikusak lettek a fegyverek hangjai... :D :D
#10
#9: Engem is a kampány érdekel inkább. Egyébként a napokban lesz videó, azt ígérték
#9
Single-böl bezzeg még 1 percet nem láttunk. Tragikus.
#8
#5: Nekem is a legnagyobb bajom a mapokkal van, meg az ilyen marhaságokkal. Cod4 ennél sokkal letisztultabb egyébként és ott vannak rendes mapok is.
Én maradok bfnél, nem fogom megvenni ezt is mert úgy járok vele mint a BO4-el, hogy nem tetszik és 10 óra után megunom, mert egy összecsapott valami.
#7
#3: Képzeld igen, egy gázos airsoft fegyvernek is értelmesebb hangja van.
#6
No, hát ez arra jó volt, hogy meghozza a kedvem egy Battlefield 4-re.
#5
#2: Hogy mondhatsz ilyet, most már rácélzás közben is lehet újratölteni! Meg fedezék mögüli kihajolás! Innováció! Ez így már egy teljesen másik CoD multi...
Amúgy nem tűnik rossz mókának csak én ebből már kinőttem. Ebből a szaladgáljunk körbe-körbe hangyafasznyi pályákon amíg meg nem ölnek vagy el nem lőttem már a világ összes ammoját. Jó, persze, ez csak egy játékmód, ott lesz még a járműves meg a stb. stb. BR, mit tudom én még mi, de a tendencia azt mutatja hogy idővel azok mindig kihalnak aztán marad a fogócska.
#4
Látszik hogy barátunk nem kontrollerrel tolja, ráadásul mindenki késik egyedül ő nem :)
#3
#1: Há' oszt mié? annyi fegyvert sütöttél el életedben, hogy tudod hogy szól?