WoW Classic - már lefoglalhatod a neved

A Blizzard egészen hétfő estig meghosszabbította a World of Warcraft Classic publikus stressztesztjét, a próbakör lezárásával pedig megnyitották a karakterkészítőt, amellyel már előre lefoglalhatjuk a karaktereink nevét.

Kereken két hetet kell már csak várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic megnyissa a kapuit, de akár már most lefoglalhatják a hőseik nevét azok, akik tartanak attól, hogy a nagy napra valaki más elhappolja őket előlük. Tegnap éjfélkor a Blizzard fellőtte a realmok karakterkészítőjét, így már előre lecsaphatunk a kapósabb becenevekre.

Érdemes tudni, hogy a játék elindításához, s így a névfoglaláshoz is szükségünk lesz egy aktív World of Warcraft-előfizetésre, valamint  azt, hogy összesen hat angol nyelvű realm (két PvP, két PvE, egy RP és egy RP-PvP) közül válogathatunk, de a korai névfoglalás időszakában felhasználói fiókonként csupán három karaktert készíthetünk el.

Valószínűleg több olyan játékos visszatér majd Azeroth világába, akik már sok-sok éve nem látogatták az MMO-t, így a Blizzard a fórumokon kezdeményezett egy akciót, melynek keretein belül segítenek a régi guildek és csapattársak megtalálásában. Ha tehát nektek is vannak szép emlékeitek a 15 évvel ezelőtti haverjaitokról, akkor itt az esély arra, hogy újra felvegyétek velük a kapcsolatot.

A World of Warcraft Classic augusztus 27-án élesedik.

11 komment - szólj hozzá!