WoW Classic - már lefoglalhatod a neved

A Blizzard egészen hétfő estig meghosszabbította a World of Warcraft Classic publikus stressztesztjét, a próbakör lezárásával pedig megnyitották a karakterkészítőt, amellyel már előre lefoglalhatjuk a karaktereink nevét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
1-2 hónap mulva a 80%-a ott fogja hagyni a classicot, nem azért mert szar lenne hanem azért mert idejétmúlt és nincs az embereknek ideje 5x annyit játszani.
#10
#1: A vesszőket meg pont akkor tanították...
#9
#5: Mihelyst megjelent a Doom 1-3 PS4-re már vettem is meg, hezitálás nélkül. De most, hogy olvasom ezt a magasröptű hozzászólást, kezdem magam sz@rul érezni amiért voltam olyan naiv idióta, hogy egy több mint 20 éves szemétért pénzt adtam ki:'(
#8
#7: Ezt a legkönnyebb mondogatni. A szar játékok egytől egyik kihaltak hiába a nosztalgia lehetősége. Én is nyomnék MMO-t, ha lenne olyan mint régen. Egészen mások voltak, nem voltak tele azokkal a rendszerekkel amik függővé tesznek téged. Gameplay-ben volt kihívás, számított minden szint stb. Mondjuk WoW-al nem játszottam, de mással igen és láttam hogy változik a műfaj.

Ezért nem fog új nagy MMO sem jönni, már fingjuk nincs arról hogy mitől is jó egy ilyen játék... és egyébként a WoW rendszereit lopkodják még mindig (pl jövőre megjelenő A: IR is olyan lesz). Pedig már 10 éve is voltak olyan random MMO-k amik alapjaiban többet tudtak, csak kevesebben ismerték.
#6
Magyar WoW Classic Közösség (WoW Classic HUN)
Realm és frakció független közösség!
400+ tag
- Szintalapú csapatkereső
- Realm/Frakció szobák
- Hírek, Frissítések
- Class társalgók
- Stream/Youtube megosztás
- Guild hírdetés/keresés

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/C9jkzVG
#5
Félelmetes, hogy egyeseknek még a 15 éves szemetet is el lehet adni.
#4
#3: így így, a classic mindent visz.
az új kieg mondjuk egy rakás sz@r de még így sincs vetélytársa a piacon egyszerűen évek óta nincs normális MMO és nem is lesz legalábbis most még.
#3
Jó és összetett játék volt már kezdetekkor is. Minimum egy UD rugót tutti felhúzok 60-ra :P
#2
#1: Okcső