The Witcher - ő lesz a sorozat ifjú Geraltja

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy legalább egy-két flashback erejéig a The Witcher-sorozat ellátogat majd Ríviai Geralt múltjába is. A fiatal vajákot a pályakezdő Tristan Ruggeri alakítja a szériában.

Egyelőre természetesen még csak spekulálhatunk, de a jelek szerint a The Witcher-sorozat visszanyúl majd egészen Ríviai Geralt gyerekkoráig. A Redanian Intelligence (ki más?) ugyanis hamar kiszúrta az IMDB-n feltűnő frissített szereposztás tagjai közt Tristan Ruggerit, akinek a neve mellett a "Young Geralt of Rivia" felirat áll. Ez lesz a fiatal színész első komolyabb szerepe.

Mi szívesen megnéznénk, hogy miként farag Vesemir igazi witchert Geraltból Kaer Morhen falai közt, és ha szerencsénk van, akkor talán lesz is erre alkalmunk. Az IMDB adatai szerint egyébként Ruggeri fiatal Geraltja egy epizód erejéig, kizárólag a nyolcadik részben tűnik majd fel, így valószínű, hogy nem lineárisan követhetjük majd a fehér farkas útját.

Egyre többet és többet tudunk a The Witcher-sorozatról, így valószínű, hogy az még idén, vagy legkésőbb 2020 első felében feltűnik a Netflix könyvtárában. Ha lemaradtatok volna róla, akkor nézzétek meg a széria első hivatalos trailerét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...