Overwatch - senki sem menekül a gravitáció elől!

Főleg miután a tesztszervereket maga mögött hagyva végre hivatalosan is berobban a csatamezőre a vadonatúj karakter, Sigma, és az ő őrült gravitációcsapdás, illetve pajzsos szuperképességei.

A trailerben szereplő Sigma lesz az Overwatch legújabb tank karaktere, azonban a legutóbbi frissítés bőven tartogat még rajta kívül más meglepetéseket is. Ezek közül a legnagyobb dobás egyértelműen a karakter-előválasztási lehetőség lesz. Ez a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy a Competitive és Quick Play játékmódokban a meccs keresése előtt lehetőségünk lesz kiválasztani, hogy milyen karakterrel szeretnénk majd a csatába indulni, és a számítógép ez alapján próbál majd nekünk megfelelő csapattársakat és ellenfeleket keresni.

Annak érdekében, hogy a csapatok továbbra is életképesek legyen, a rendszer minden esetben a 2-2-2 felállást próbálja majd összehozni, vagyis azt, hogy csapatonként legyen két tank, két támogató és két támadó karakter. Az újítás egyébként az Overwatch fejlesztői szerint sokat fog dobni a meccsek minőségén, mivel lehetőséget ad egy „pozitívabb közösségi élményre”. Vagy legalábbis talán kevésbé lesznek jellemzőek a halálos fenyegetésekkel és ritkán hallott káromkodásokkal teli bemelegítő meditációs gyakorlatok, amikor a csapatok megpróbálják eldönteni, hogy ki lesz az a szerencsés, aki az új karakterrel játszhat.

6 komment - szólj hozzá!