Switchre tart a The Vanishing of Ethan Carter

Jókora késéssel, de úgy néz ki, hogy a Nintendo konzoljára is ellátogat a The Astronauts 2014-ben kiadott zseniális sétaszimulátora. Ráadásul rögtön a felújított, Unreal Engine 4-es verzióra számíthatunk.

Még ha játékmenetileg a The Vanishing of Ethan Carter nem is rengette meg a világot, rejtélyes történetével, sokszínű fejtörőivel és a mindvégig a játékos nyakába lihegő lovecrafti atmoszférával mindenképpen a műfaj egyik kiemelkedő alkotásának könyvelhetjük el. És akkor még nem is beszéltünk a látványról; Red Creek Valley a maga kis romos házaival, düledező gátjával és sűrű rengetegével egy olyan világot keltett életre, melyhez foghatóval tényleg csak ritkán találkozni.

Éppen ezért is remek hír, hogy az eredetileg 2014-ben Unreal Engine 3-mal készült játék 2015-ben Unreal Engine 4-re újraírt változata Switchre látogat. Ráadásul a megjelenésre egyáltalán nem kell sokat várnunk, olyannyira nem, hogy a szemfülesek még a mai nap délután kibökhetik a játékot a Nintendo elektronikus áruházában.

1 komment - szólj hozzá!