Apex Legends - ébredeznek a magányos farkasok

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 14.
  • Letöltés
Link másolása
Elindult az Iron Crown Collection event, mely során nem csak új skineket kapunk, hanem a játékosoknak a csapatukat hátrahagyva lehetőségük lesz kipróbálni magukat a csatamezőn egyes-egyedül is.

Régóta várták az Apex Legends játékosai, hogy végre jöjjön a szóló battle royale, és a kérésük végre nyílt fülekre talált. Mostantól egészen augusztus 27-ig ideiglenesen lehetőségünk lesz egyszemélyes hadseregként küzdeni a Respawn világában, hogy utolsó túlélőként ne csak a dicsőségen, hanem a jutalmon se kelljen osztozkodnunk senkivel. És hogy miért is lesz érdemes nyerni?

Nos, 24 vadonatúj legendary és epic skin várja a játékosokat, így például viselhetünk majd középkori páncélt, posztapokaliptikus göncöket, vagy akár kalóznak is öltöztethetjük karakterünket. Az újdonságok megnyitásához egyébként az event szezonális boltjában a speciális Iron Crown-kihívásokért kapott pontokkal fizetünk, így ha minden újdonságot össze akarunk szedni, akkor igencsak oda kell tennünk magunkat. Némi plusz motivációt jelenthet az is, hogy augusztus 16-18. közt a Respawn egy dupla XP-s hétvégét tervez, szóval ezúttal tényleg igazán jól járnak majd a túlélők.

Az Apex Legends PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el free-to-play felállásban. A játékról írt tesztünket az alábbi linken olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...