Készül az új Saints Row, folytatódik a Metro is

A THQ Nordic pénzügyi helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy a kiadó több nagy címét is melegen tartja a jövőben: folytatódik a Saints Row és a Metro, és úgy tűnik, végre a TimeSplittersszel is történik majd valami.

Sajnos egyik játékról sem tudtunk meg túl sok részletet. Az új Saints Row kapcsán annyit árult el a kiadó, hogy a Volition már javában dolgozik rajta, ezúttal pedig nem egy mellékágat kapunk majd, a 2013-as negyedik rész után ez lesz az első teljes értékű epizód a sorozatban.

Még májusban hallhattunk arról, hogy a 4A Games "egy még be nem jelentett, megjelenés előtt álló AAA-s játékon dolgozik", a THQ Nordic pénzügyi helyzetjelentésén azonban a cég vezérigazgatója, Lars Wingefors megerősítette, hogy egy új Metro érkezik majd az ukránoktól.

Végül érdemes megemlíteni, hogy úgy fest, végre a TimeSplitters-sorozat is visszatérhet, a kiadó legalábbis leigazolta a Free Radical Design veteránját, Steve Ellist, hogy "segítsen felvázolni a franchise jövőjét". Ez persze nem sok konkrétum, de mindképpen komoly terveket sejtet.

28 komment - szólj hozzá!