Trailerrel mutatkozott be a Need for Speed: Heat

Hivatalosan is lerántották a leplet a Need for Speed-sorozat következő felvonásáról, a Heatről. A játék még novemberben megjelenik, és kiadós szerep jut majd benne az illegális utcai versenyzésnek.

Nem igazán voltak pontosak a délelőtti Need for Speed-pletykák, így aki abban bízott, hogy a nyolcvanas évek Miamijában versenyezhet ezúttal, csalódni fog - bár az is igaz, hogy az új rész valami hasonló hangulatot kíván megidézni. A Need for Speed: Heat az imént hivatalosan is bemutatkozott, lássuk az első részleteket és látnivalókat!

A Ghost Games és az Electronic Arts szerint a játék pontosan azt nyújtja, amire a rajongóik vágynak: részletes testreszabási lehetőségeket, az utcai versenyzés kultúrájának hiteles ábrázolását és egy olyan történetet, amely mindenkit azonnal beránt majd. A helyszínünk a szabadon bejárható Palm City lesz: itt nappal a Speedhunters Showdown versenyeken mérethetjük meg magunkat, hogy pénzt szerezzünk, és felturbózzuk a járgányainkat, éjszaka pedig az illegális utcai versenyekkel erősíthetjük a hírnevünket, miközben egy mindenre képes rendőralakulattal is szembe kell néznünk.

A Need for Speed: Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, azonban az EA és Origin Access Basic-előfizetők már november 5-én nekiugorhatnak a játék 10 órás próbaverziójának, míg az Origin Access Premier-tagok már a teljes címet is nyúzhatják aznap. A játék gameplay trailerét a Gamescom apropóján vetítik le: a hivatalos oldalon újabb visszaszámláló ketyeg, amely augusztus 19-én, 21 órakor jár le.

21 komment - szólj hozzá!