Nem sok fejlesztőt érdekelt a G2A megoldása

A G2A júliusban felajánlotta, hogy kifejleszt egy kódblokkoló alkalmazást, amellyel a fejlesztők megakadályozhatnák, hogy az egyes letöltőkulcsaikat a piactéren keresztül árulják. Mindezt azonban feltételhez kötötte.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: Én elég jól beszélek anglilaliul, nem az volt a gond. Nem ismerték el, hogy már fel volt használva a kulcs. De 6 nap múlva mégis.. Milyen érdekes.
#9
#7: 1000 db kulcsot vettem ott kB. 10 körül volt gond, ami kB 1%
Írtam nekik nagyon kevés angol tudással és egy nap alatt vagy pénzt kaptam vissza vagy másik kulcsot.
"ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye" pacsirta :D
#7
#6: JAH! A supportról nem is beszélve. Keys-en kb 10 percen belül válaszoltak (Én néztem be az aktiválást), G2A-n kb egy hét levelezés volt, ami az Ő HIBÁJUK VOLT! Na kb ennyi. Kinek mi.
#6
CDKEYS még mindig jobb, én azt mondom. Ott még nem volt gondom. G2A-n már igen...
#5
#2: twitteren :-D
#4
4 éve árulok a G2A-n.
A G2A komoly szerződést köt minden eladóval, bekérik a pl a cég adószámát és egy csomó más adatot.
A kulcsok eredetét számlával kell igazolnom.
#3
#1: Ha támogatnák legitizálnák a müködését :-|
#2
#1: Subnautica dev is 300 000 dollárt követelt tölük twitteren.
#1
Közben meg egy csapat megvádolta őket, hogy lopott kulcsokat adtak el és ezért 66000 dollárt követel rajtuk. Csak az a baj, hogy a dátumon, amit megadtak, hogy mikor lettek a kulcsok értékesítve még nem is létezett a G2A. Már volt a Go2Arena mint retailer, de ott meg nem adtak el egy játékot sem.

Lassan már teljesen a csöves fejlesztők ellen vagyok g2a ügyben. Meg ez, hogy nem támogatják ezt a visszaélés ellenes rendszert is azt mutatja, hogy szó sincs itt nagyjából semmiről, csak pénzt akarnak lehúzni a vállalatról. Ha lenne a rendszer, nem lehetne a semmire pénzt követelni ugye.