Először mozog az Asterix and Obelix XXL3

A Microids még tavaly jelentette be, hogy visszahozza és egyúttal folytatja a PlayStation 2-érában hódító Asterix and Obelix XXL-sorozatot. A remastert már tavaly megkaptuk, a harmadik rész pedig idén érkezik.

Az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir egészen pontosan november 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, az első látnivalókat pedig a minap kaptuk meg hozzá: az alábbi kedvcsináló második részében már gameplay jeleneteket is találtok.

A sztori főszereplője természetesen Asterix és Obelix párosa lesz, akiket a sorozat történetében először egy barátunkkal vagy családtagunkkal vállvetve kooperatív módban is terelgethetünk. Az események egy rejtélyes kristály körül forognak majd, és ahogy a korábbi részekben, most is egy nagy adag elpüfölendő római, valamint ügyességi és fejtörős szekvencia fogja kísérni a kalandjainkat. 

A lelkesebbek a két gyűjtői kiszerelés egyikére is ráúszhatnak, a kisebb csomag egy kisebb szobrot, míg a nagyobbik egy kisebb és egy nagyobb szobrot tartalmaz majd:

3 komment - szólj hozzá!