PC-n nem lesz előtölthető a Borderlands 3

Habár az Epic Games Store-on már működik elvileg az előtöltés lehetősége, a Borderlands 3 esetében nem lesz elérhető a funkció. Új látnivalókkal tudunk vigasztalni titeket cserébe.

Habár az Epic Games Store fejlesztéseit összegző Trello-tábla szerint az előtöltés lehetősége már éles az üzlet felületén, Tim Sweeney, a cég vezetője szerint a Borderlands 3 esetében nem fogják biztosítani ezt a funkciót.

Az úriember azt mondta, a helyzet "bonyolult", de röviden arról van szó, hogy míg néhány játéknál valóban jól működik ez az opció, nem biztosak benne, hogy egy ilyen kaliberű blockbustert jól szolgál ki.

Erre persze a rajongók azonnal felvetették, hogy biztosan jó ötlet-e hagyni, hogy a játékosok egyszerre tenyereljenek rá a letöltés gombjára szeptember 13-án, Sweeney megnyugtatott mindenkit: 10 milliós Fortnite-eseményeket is kiszolgálnak a szervereik, nem fog összedőlni a ház a Borderlands 3 rajtjakor sem.

Így legyen! A Borderlands 3 PC mellett PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg. A mai napon kaptunk egy adag friss látnivalót is a játékhoz: fent láthatjátok az új előzetest, alább pedig egy hosszabb gameplay videót.

Mivel a nemzetközi sajtó futhatott egy kört a várva-várt folytatással, rengeteg felvétel érkezett (a Gematsu korrekt gyűjtést végzett, itt találjátok!), mi a GameSpot videóját emelnénk ki közülük: egyrészt ebben FL4K kapja a főszerepet, másrészt bemutatkozik benne Balex is, akit Ice-T szólaltat meg.

72 komment - szólj hozzá!