Idén véget ér a Star Wars: Resistance

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a döcögős start után a The Clone Wars és a Rebels is megtalálta a közönségét, úgy tűnik, hogy a Star Wars: Resistance-ben nincs ennyi szufla. Megérkezett a második, s egyben utolsó évad előzetese.

Akik A klónok háborúja óta követik a Star Wars animációs sorozatait, azok aláírhatják, hogy a kezdetben kissé gyermetegnek ható szériák néhány évad után igazán éretté válnak, ekkor pedig egészen nagyszerű addíciói lesznek a hatalmas univerzumnak. Erre a folyamatra azonban túl sok időt nem kap a tavaly ősszel bemutatott Star Wars: Ellenállás, ugyanis a második évad lezárja majd Kaz és a Kolosszus lakóinak történetét.

Amíg első évad Az ébredő Erő eseményeivel zárult, a második szezon Az utolsó Jedik történéseivel von majd párhuzamot. A mellékelt előzetes alapján pedig izgalmakban nem lesz hiány - jóval mozgalmasabb hőseink élete, ha a messzi-messzi galaxist járják, és nem Castilonon lógatják a lábukat.

A Star Wars: Resistance második szezonjának premierje október 6-án esedékes a Disney Channelen - a sorozatot később megtaláljuk majd a Disney+ könyvtárában is.

15.
15.
kopic
#14: Jó, látványban, zenében azért ott volt a szeren, de ettől még közel sem lesz egy film elfogadható, ha a történet és logika kb egy 5 éves gyerek szintjén mozog.
Moziban gyakorlatilag alig vártuk, hogy vége legyen. Ilyen esetben semmilyen filmre nem tudnék legalább 5 pontnál többet adni, bár az 1 pontos ertekelesek azért tulzasok. Annyit csak haterek adnak sztem.
14.
14.
Gykrizsi
#11: Most valahol elfogult vagyok, mert nekem a Last Jedi tetszett, olyan pontok miatt, ami valószínűleg sok embernek nem jött át. De te is mondod, max 4 pont. Akkor azt mondom oké. De az a film el volt készítve, a látvány, a zene király, a színészek is rendben vannak, most akkor a történetet hagyjuk, mert arról aztán lehet vitázni. De ez ha szárazon nézzük, akkor egy jól elkészített film. Nem 1 pont. Még egy Mega piranhara sem adnék 1 pontot, mert bár minden téren pocsék a film, de van humora. Nem tagadom, hogy végig röhögtem a filmet, annyi hülyeség volt benne, és ezt nem vitatom el tőle, hogy szórakoztatott. A Last Jedi, ha mondjuk valakit kiakaszt, akkor azt mondom ok, de ne vitassuk el tőle, hogy technikailag a film nagyon rendben van.
13.
13.
Gykrizsi
#10: Szerintem az előzmény trilógia története jól van felépítve, nekem nagyon tetszik, hogy alapvetően messziről indít, és egy látszólag apró ügy vezet végül a Birodalom megalakulásáig. A klónháború maga király ötlett volt, a jedik "fénykorát" is jól bemutatja. Mint film, nekem is vannak vele problémáim, szerintem sokszor vontatott lesz, a második rész indokolatlanul hosszú, a harmadik viszont sokszor siet és összecsapott, de lényegében nekem a történet átjött, amiért nem tudok rá igazán haragudni. Szimplán úgy vagyok vele, hogy Lucas jobb történetíró, mint rendező. Ha tehetségesebb ember rendezi, szerintem méltó lehetett volna az eredeti trilógiához.
12.
12.
kopic
Ebből a Resistance-bol trailert megneztem anno, de bőven elég volt :D
11.
11.
kopic
#9: Hat akkor én nem tartozom bele a 'mindenkibe'. :D
Vegig követtem a Rebelst-t, jo sorozat volt, de nálam a CW továbbra is az etalon.
A Last Jedi 1 pontjain pedig nem lepődök meg. Teljesen gyalázat az a film. 4 pontnál többet nem adnek rá...
10.
10.
ollie92
#9: "..vagy az előzmény trilógiával, úgy röpködnek az 1 pontos értékelések."

Ne merészeld cifra szavakkal szidni a prequel részeket ! A lett az SW univerzum gyongyszeme.
9.
9.
Gykrizsi
#8: Én is várom, mert szeretem, de az sem hibátlan, csak valamiért, amikor jön egy új dolog, hirtelen mindenki az előző sorozatot védi. A Rebelsnél azt beszélte mindenki, hogy a cw milyen jó volt, bezzeg a Rebels szar, majd a Resistance kapcsán jött mindenki azzal, bezzeg a Rebels. IMDB-n az első trailer után úgy lehúzták a sorozatot, hogy azóta is 4,9 ponton áll. Gondolom ezek közül javarészt senki nem látott egy percet sem belőle. 10 év múlva valaki ránéz, nem fogja megérteni, miért áll ez a sorozat egy cápatornádó pontszámán. De az Utolsó Jedikkel is ez van, vagy az előzmény trilógiával, úgy röpködnek az 1 pontos értékelések. Lehet nem szeretni ezeket a filmeket, de az egy pontos és hasonló értékelések nevetségesek. Sajnos az SW rajongóknál kevés idiótább banda van. Baljós árnyak 6,5 pont, Halálos Iramban 7 7,2. Komolya magam elött látom, hogy még a kezdetben közutálatnak örvendő Resistance-t is pozitívan emlegetik majd egy új sorozat kapcsán :)
8.
8.
kopic
#6: CW első 2 évada az ami iszonyat gyerekes és idegesítő sokszor (Sky srác és ehhez hasonló szövegek miatt). Viszont utána egyre komolyabb hangvételre kapcsol át. Már várom az utolsó évadot belőle!
7.
7.
Lord Zozo
Bármikor meghallom a Star Wars nevet, mindig felidegesít, hogy nem képesek egy ilyen alapanyagból készíteni egy igazán jó filmet, rajzfilmet vagy játékot. Egyszerűen hihetetlen az a dilettáns hozzáállás ami ezt a sorozatot végig kíséri.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Hát azért mondjuk a CW-ben is voltak gagyi részek. Nagyon szeretem, de azért az első évadokban szerintem vannak gyermeteg részek, ott is szerintem kb. az utolsó 3 évadra lett igazán jó.
5.
5.
ollie92
Clone Wars epic volt, de a retardált Disney elkaszálta. Bár idén visszatér pár résszel, de szerintem a Disney abban is ott hagyja a nyomait. Rebels iszonyat unalmas és lassú volt, alig voltak pár helyszínen, foleg a végén veszi fel a vonalat meg az évadok végén a záróepizódok izgalmasak. Disney elotti CW az etalon nálam.
4.
4.
Gykrizsi
Javarészt szerettem az első évadot. Hullámzó volt a minőség, de szerintem a sorozat felére megtalálta a hangját. A második évad jónak tűnik a trailer alapján, de nem bánom ha csak két évad lesz, de kap egy jó lezárást. Mindenesetre ott a Clone Wars utolsó évad és a Mandalore is, vagyis nem lesz gond.
2.
2.
grieves13
#1: Engem valahogy a rajzstilusa nagyon taszit... Meg trailer alapjan annyira gyerekekre celzottnak tunt, hogy el se kezdtem, de ha nagyon nem lesz mit nezni - ebben ketelkedem - akkor lehet egyben letolom majd a 2 evadot... :D
TCW uj evadabol kivancsi leszek mit hoznak ki...
1.
1.
PaprikaJancsi
A Clone Wars-t szerettem, voltak nagyon jó pillanatai. A Rebels egyenesen zseniális volt. Viszont ez a Resistance engem nem nagyon tudott lekötni, de lehet egyszer majd pótolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...