Idén véget ér a Star Wars: Resistance

Habár a döcögős start után a The Clone Wars és a Rebels is megtalálta a közönségét, úgy tűnik, hogy a Star Wars: Resistance-ben nincs ennyi szufla. Megérkezett a második, s egyben utolsó évad előzetese.

Akik A klónok háborúja óta követik a Star Wars animációs sorozatait, azok aláírhatják, hogy a kezdetben kissé gyermetegnek ható szériák néhány évad után igazán éretté válnak, ekkor pedig egészen nagyszerű addíciói lesznek a hatalmas univerzumnak. Erre a folyamatra azonban túl sok időt nem kap a tavaly ősszel bemutatott Star Wars: Ellenállás, ugyanis a második évad lezárja majd Kaz és a Kolosszus lakóinak történetét.

Amíg első évad Az ébredő Erő eseményeivel zárult, a második szezon Az utolsó Jedik történéseivel von majd párhuzamot. A mellékelt előzetes alapján pedig izgalmakban nem lesz hiány - jóval mozgalmasabb hőseink élete, ha a messzi-messzi galaxist járják, és nem Castilonon lógatják a lábukat.

A Star Wars: Resistance második szezonjának premierje október 6-án esedékes a Disney Channelen - a sorozatot később megtaláljuk majd a Disney+ könyvtárában is.

15 komment - szólj hozzá!