Idén véget ér a Star Wars: Resistance

Habár a döcögős start után a The Clone Wars és a Rebels is megtalálta a közönségét, úgy tűnik, hogy a Star Wars: Resistance-ben nincs ennyi szufla. Megérkezett a második, s egyben utolsó évad előzetese.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#14: Jó, látványban, zenében azért ott volt a szeren, de ettől még közel sem lesz egy film elfogadható, ha a történet és logika kb egy 5 éves gyerek szintjén mozog.
Moziban gyakorlatilag alig vártuk, hogy vége legyen. Ilyen esetben semmilyen filmre nem tudnék legalább 5 pontnál többet adni, bár az 1 pontos ertekelesek azért tulzasok. Annyit csak haterek adnak sztem.
#14
#11: Most valahol elfogult vagyok, mert nekem a Last Jedi tetszett, olyan pontok miatt, ami valószínűleg sok embernek nem jött át. De te is mondod, max 4 pont. Akkor azt mondom oké. De az a film el volt készítve, a látvány, a zene király, a színészek is rendben vannak, most akkor a történetet hagyjuk, mert arról aztán lehet vitázni. De ez ha szárazon nézzük, akkor egy jól elkészített film. Nem 1 pont. Még egy Mega piranhara sem adnék 1 pontot, mert bár minden téren pocsék a film, de van humora. Nem tagadom, hogy végig röhögtem a filmet, annyi hülyeség volt benne, és ezt nem vitatom el tőle, hogy szórakoztatott. A Last Jedi, ha mondjuk valakit kiakaszt, akkor azt mondom ok, de ne vitassuk el tőle, hogy technikailag a film nagyon rendben van.
#13
#10: Szerintem az előzmény trilógia története jól van felépítve, nekem nagyon tetszik, hogy alapvetően messziről indít, és egy látszólag apró ügy vezet végül a Birodalom megalakulásáig. A klónháború maga király ötlett volt, a jedik "fénykorát" is jól bemutatja. Mint film, nekem is vannak vele problémáim, szerintem sokszor vontatott lesz, a második rész indokolatlanul hosszú, a harmadik viszont sokszor siet és összecsapott, de lényegében nekem a történet átjött, amiért nem tudok rá igazán haragudni. Szimplán úgy vagyok vele, hogy Lucas jobb történetíró, mint rendező. Ha tehetségesebb ember rendezi, szerintem méltó lehetett volna az eredeti trilógiához.
#12
Ebből a Resistance-bol trailert megneztem anno, de bőven elég volt :D
#11
#9: Hat akkor én nem tartozom bele a 'mindenkibe'. :D
Vegig követtem a Rebelst-t, jo sorozat volt, de nálam a CW továbbra is az etalon.
A Last Jedi 1 pontjain pedig nem lepődök meg. Teljesen gyalázat az a film. 4 pontnál többet nem adnek rá...
#10
#9: "..vagy az előzmény trilógiával, úgy röpködnek az 1 pontos értékelések."

Ne merészeld cifra szavakkal szidni a prequel részeket ! A lett az SW univerzum gyongyszeme.
#9
#8: Én is várom, mert szeretem, de az sem hibátlan, csak valamiért, amikor jön egy új dolog, hirtelen mindenki az előző sorozatot védi. A Rebelsnél azt beszélte mindenki, hogy a cw milyen jó volt, bezzeg a Rebels szar, majd a Resistance kapcsán jött mindenki azzal, bezzeg a Rebels. IMDB-n az első trailer után úgy lehúzták a sorozatot, hogy azóta is 4,9 ponton áll. Gondolom ezek közül javarészt senki nem látott egy percet sem belőle. 10 év múlva valaki ránéz, nem fogja megérteni, miért áll ez a sorozat egy cápatornádó pontszámán. De az Utolsó Jedikkel is ez van, vagy az előzmény trilógiával, úgy röpködnek az 1 pontos értékelések. Lehet nem szeretni ezeket a filmeket, de az egy pontos és hasonló értékelések nevetségesek. Sajnos az SW rajongóknál kevés idiótább banda van. Baljós árnyak 6,5 pont, Halálos Iramban 7 7,2. Komolya magam elött látom, hogy még a kezdetben közutálatnak örvendő Resistance-t is pozitívan emlegetik majd egy új sorozat kapcsán :)
#8
#6: CW első 2 évada az ami iszonyat gyerekes és idegesítő sokszor (Sky srác és ehhez hasonló szövegek miatt). Viszont utána egyre komolyabb hangvételre kapcsol át. Már várom az utolsó évadot belőle!
#7
Bármikor meghallom a Star Wars nevet, mindig felidegesít, hogy nem képesek egy ilyen alapanyagból készíteni egy igazán jó filmet, rajzfilmet vagy játékot. Egyszerűen hihetetlen az a dilettáns hozzáállás ami ezt a sorozatot végig kíséri.
#6
#5: Hát azért mondjuk a CW-ben is voltak gagyi részek. Nagyon szeretem, de azért az első évadokban szerintem vannak gyermeteg részek, ott is szerintem kb. az utolsó 3 évadra lett igazán jó.
#5
Clone Wars epic volt, de a retardált Disney elkaszálta. Bár idén visszatér pár résszel, de szerintem a Disney abban is ott hagyja a nyomait. Rebels iszonyat unalmas és lassú volt, alig voltak pár helyszínen, foleg a végén veszi fel a vonalat meg az évadok végén a záróepizódok izgalmasak. Disney elotti CW az etalon nálam.
#4
Javarészt szerettem az első évadot. Hullámzó volt a minőség, de szerintem a sorozat felére megtalálta a hangját. A második évad jónak tűnik a trailer alapján, de nem bánom ha csak két évad lesz, de kap egy jó lezárást. Mindenesetre ott a Clone Wars utolsó évad és a Mandalore is, vagyis nem lesz gond.
#3
#2: Számomra pont a másik kettő taszító, amit nagyon sajnálok, mert mindenhol csupa jól hallok róla, de valahogy ez a látvány, számomra nem... Olyan mint a XIII, a Borderlands vagy a Telltale játékok féle képregényes grafika... Szeretem a képregényeket, de játékok esetében valahogy nem tudom elviselni. Ez pedig kifejezetten tetszik első ránézésre, nem is tudom hogy kerültem el eddig.
#2
#1: Engem valahogy a rajzstilusa nagyon taszit... Meg trailer alapjan annyira gyerekekre celzottnak tunt, hogy el se kezdtem, de ha nagyon nem lesz mit nezni - ebben ketelkedem - akkor lehet egyben letolom majd a 2 evadot... :D
TCW uj evadabol kivancsi leszek mit hoznak ki...
#1
A Clone Wars-t szerettem, voltak nagyon jó pillanatai. A Rebels egyenesen zseniális volt. Viszont ez a Resistance engem nem nagyon tudott lekötni, de lehet egyszer majd pótolom.