DOOM Eternal - reflektorfényben a Battlemode

A Bethesda egy 6 perces videóban magyarázza el, hogy miért lehet a legújabb kedvencünk a DOOM Eternal aszimmetrikus többjátékos módja, a Battlemode. A látottak alapján érdemes lesz várnunk rá!

Két élő játékos által irányított és egy hordányi AI-démon száll szembe a Doom Slayerrel a DOOM Eternal vadiúj többjátékos módjában. A Battlemode az egyjátékos kampány izgalmait vegyíti a tradicionális többjátékos módok őrületével. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Már a megjelenés napján hat különböző pálya közül válogathatnak azok, akik nem a sztorimóddal kezdik a zúzást. Az összes fegyverrel ellátott, teljesen felturbózott Doom Slayer az öt játszható démon közül kettővel találkozhat majd az arénában, akik komoly tűzerővel, illetve csapdákkal és rengeteg gép által irányított csapattárssal keserítik meg az életét.

Mindkét oldalon lesz lehetőségünk további fejlesztésekre is, így később akár a BFG-t is bevethetjük a rusnyaságok ellen. További örömhír, hogy a játékmód a premier után is bővül majd, az így bekerülő pályák és újféle démonok pedig teljesen díjmentesek lesznek.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

7 komment - szólj hozzá!