DOOM Eternal - reflektorfényben a Battlemode

A Bethesda egy 6 perces videóban magyarázza el, hogy miért lehet a legújabb kedvencünk a DOOM Eternal aszimmetrikus többjátékos módja, a Battlemode. A látottak alapján érdemes lesz várnunk rá!
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#6: Én még PS1-en kezdtem a Medal of Honoral. Értem hogy miért szeretik igazából. Szeretek en is játszani vele de csak rövid ideig.
#6
#4: Ez a játék azoknak készül, akik az id klasszikusaival kezdték az FPS-eket, nem a CoD, MoH stb. érával. Mostanra rétegjáték kategória az efféle arénalövölde, akkoriban ez jelentette a műfajt:) Érthető, ha ma már sokaknak avitt és unalmas ez a megközelítés, mások - köztük én is - piszkosul fogják élvezni a hentelést:D
#5
Magasról lekaksizom a Doom multit. Ez egy single player darálás, minima történettel és ez így van rendjén.
#4
Nem értem a játék körüli óriási rajongást. A látványvilág okés meg brutális de én fél óra alatt beleunok.
#3
#2: Alapvetően igen, 2v1 a felállás, de a két démon oldalán harcol majd jó néhány "hagyományos", a számítógép által irányított rosszaság is. A démonok egyik képessége kimondottan az, hogy AI-ellenfeleket spawnolhatnak le, hogy ezzel is megszívassák az ellenfelet.
#2
"Két élő játékos által irányított-, és egy hordányi AI-démon száll szembe."
szlav, nem 2v1 a felállás ? 2 játékos démont irányít, míg a harmadik a doom slayert.
#1
"hogy miért lehet a kedvencünk a DOOM többjátékos módja"

Nem lehet a kedvencünk, mindenki a játékot várja és fogja játszani, nem pedig ilyesmit. Ezek az ilyenek szóra sem érdemesek, legtöbb játékos azt sem fogja tudni, hogy hol van ez a menüben.