MediEvil - betekintés a kulisszák mögé

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Játékmenettel fűszerezett videóban mesél az Other Ocean csapata a MediEvil idén érkező felújított változatáról. Rengeteg lehetőség volt még az alapműben, amit most igyekeznek maradéktalanul kiaknázni.

Néhány napja láthattunk némi kamerás felvételt a felújított MediEvil játékmenetéről, most viszont hivatalos forrásból érkeznek az újabb látnivalók. Az Other Ocean Interactive csapatának tagjai egy bő háromperces videóban mesélnek arról, hogyan álltak hozzá az 1998-as PlayStation-klasszikus felélesztéséhez.

Érdemes megjegyezni, hogy az Other Ocean nem egy tökéletesen hű, tükörszerű replikát készít. Ahelyett, hogy egy az egyben lemásolnák a huszonegy éves, nem kicsit poros eredetit, inkább arra törekszenek, hogy egy olyan játékot készítsenek el, amire ennyi idő után, némi nosztalgiával visszaemlékszünk.

A csapat számára a Sony elérhetővé tette az eredeti MediEvil forráskódját, így olyan adatfoszlányokra is rábukkanhattak, amelyek végül sosem kerültek be a játékba. Megtudhattuk például, hogy az SCE Cambridge Studio többfázisú bossharcokat tervezett, de azok mégsem láttak napvilágot - ezt orvosolja majd a remake.

A felújított MediEvil október 25-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...