Forza Motorsport 6 - elképesztő akció a DLC-kre

A Games with Gold keretein belül holnaptól mindenki ingyenesen beszerezheti a Forza Motorsport hatodik felvonását. A Microsoft egy másik meglepetéssel is készült, ugyanis 95 százalékkal olcsóbban kínálja a játék összes DLC-jét.

A Games with Gold keretein belül holnaptól minden Gold-előfizető számára ingyenesen beszerezhető lesz a négy évvel ezelőtt megjelent Forza Motorsport 6. Az akció szeptember 15-ig tart. Ami viszont ennél sokkal izgalmasabb hír, hogy a Microsoft úgy döntött, a játék összes korábban megjelent letölthető kiegészítését tartalmazó Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collectiont 95 százalékkal olcsóbban kínálja.

A négy napig tartó akció keretein belül a korábbi 28 ezer forintos ár helyett most mindössze 1395 forintért szerezhetjük be a játékhoz kiadott összes extra tartalmat, legyen szó a NASCAR- és Porsche-kiegészítésekről, a több mint további 50 autót tartalmazó Car Passről vagy a VIP Passről.

Update! Érdemes lecsapni a mostani akciókra, a fejlesztők szerint ugyanis szeptember 15. után a Forza Motorsport 6-ot és kiegészítőit kivezetik az Xbox piacteréről.

19 komment - szólj hozzá!