GC 2019: Folytatást kap a King's Bounty

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Közvetlen folytatást kap a 90-es évek egyik legjobb középkori körökre osztott stratégiai játéka, a Heroes of Might and Magic elődjének is tekinthető King's Bounty. A számozott második rész valamikor jövőre jelenik meg.

A bejelentés szerint a King's Bounty folytatását az 1C Entertainment készíti, a játék valamikor jövőre jelenik meg, méghozzá PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A második rész megőrzi a 90-es években sikert sikerre halmozó első felvonás örökségét, vagyis most is egy középkori világban kell három hős közül kiválasztanunk a számunkra a legszimpatikusabbat, akit irányítva aztán biztosítanunk kell birodalmunk védelmét és nyugodt hétköznapjait. 

Természetesen megmarad a körökre osztott stratégiai vonal, viszont most már kapunk egy szerepjátékos szálat is, ami újabb réteget ad a játék mélységéhez, így döntéseink máshogy is befolyásolni fogják a történet alakulását. Nagyon nem mindegy, hogy vállaljuk, hogy birodalmunk lakóit csatába küldjük, vagy éppen megpróbáljuk békés eszközökkel megoldani a szomszédos faluval szembeni konfliktusunkat.

A játékmenetnek a körökre osztott harcok mellett lesz egy másik aspektusa is, választott hősünkkel ugyanis külső nézetben járhatjuk a játék nyitott világát. Mellékküldetéseket vehetünk fel, szabadon felfedezhetjük a vadont, vagy éppen izgalmas emberekkel, karakterekkel találkozhatunk és elegyedhetünk szóba utunk során. A történet ráadásul aktuális témát feszeget, egy rejtélyes penész ugyanis teljesen tönkreteszi a földek terméseit, így az érintett területek lakói kénytelenek Nostria királyságába menekülni. A mi feladatunk lesz, hogy a menekülteknek ételt és menedéket biztosítsunk, de nem biztos, hogy Antara birodalma helyén tudja kezelni a váratlanul kialakult helyzetet.

A játék már előrendelhető, ráadásul háromféle kiadás közül is választhatunk. A Knight's Edition 59,99 dollárba fog kerülni, és az alapjáték mellett tartalmazni fogja a játék zenei anyagát, egy digitális képeskönyvet, illetve a Hounds of War nevű csatalovat. A Lord's Edition 69,99 dolláros árcetlije természetesen további tartalmakat jelent, így aki erre fizet be, az a fentiek mellett kap még egy Armor of the Devastated nevű páncélt, korai hozzáférést a játék bétájához, illetve a teljes játékhoz is három nappal korábban férhetnek hozzá a vásárlók. Emellett egyéb spéci kiegészítők is üti a markotokat, ha ezt a kiszerelést választjátok.

A King's Edition 99,99 dollárba fog kerülni és a fentiek mellett tulajdonképpen csak további kiegészítéseket, tartalmakat kínál, legyen szó pajzsokról, csatalovakról vagy egy speciális mellékküldetésről.

3.
3.
AmreyP
#1: Én meg szinte végigvittem az összes részét és nagyon bejött,ez is várós.Rengeteg féle lény klülönleges képességekkel és sok taktikai lehetöséggel..el is kezdem egyik részét ujra :)
2.
2.
mohaneji
Szimpi, hogy jön konzolra is!
1.
1.
kastorhun
Mai napig az egyik kedvencem a Heroes of Might and Magic széria, de ez valahogy soha az életbe nem tudott megfogni. 1x majd biztosan befogom pótolni, de nem várok el tőle túl sokat.
Viszont nagyon remélem hogy ez jól fog sikerülni, és remélhetőleg sikeres is lesz, akkor talán észbe kap a Ubisoft.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...