Négy új DualShock 4-gyel erősít a Sony

Ugyan csak optikai frissítésről van szó, vagyis lényegében új színekről, a Sony mégis külön trailert szentelt a friss jövevényeknek, melyek érkezése még az idei év során lesz esedékes, valamikor az ősz során.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#28
#20: A mikrokapcsoló a nevében is benne van a lényeg olyan mint bármelyik kapcsoló csak két állapot van alap helyzet ki ha rányomsz akkor kapcsol.
A membrános megoldásnál mikor lenyomod a gombot az az nem csak "be" állapot pl. mint a Fallout3-4 esetében a "B" gomb röviden nyomása az "inventori-t" hozza elő ha hosszan lenyomva tartod akkor a "pip-boy" világítását kapcsolod vele.
A lényeg hogy a membrános megoldásnál kettős érzékelést lehet alkalmazni technikailag mivel nem mikrokapcsoló.
Gondolom toltad az MGS3-at ott is a "négyzet" gombot picit benyomva célra emelte Snake a fegyvert, és ha erősebben nyomtál rá akkor sütötte el.
Nehéz volt nekem is megszokni, mert mikor "freez"-eltem az ellenfeleket sokszor eleinte lelőttem őket.
#27
#25: Szerencséd volt velük, vagy nem használtad sokat.
#26
A ps4-et megjelenéskor vettem,annak a kontroller-je még a mai napig működik (kicsit elkezdett kopni az egyik analog rajta,de a védőkupak megoldotta) ellentétben az x1-el,két hónapja vettem a teljesen új kontroller-t és már megadta magát
#25
#15: A 360 padom máig megvan igaz kb 6 éve nem használom. Egyiknek sincs baja. Az első szériás One padom amire lecseréltem 6 éves semmi baja. Az elite kontrollerem most lesz 2. Semmi baja esztétikát leszámítva. Elöbb utóbb nyilván, de hogy 1 év alatt... :) A switch-é az igen. Ott kijelenthető mert t{meges a hibaráta.
#24
Lehet. Nem mertem szétszedni, mert féltem, hogy millió darabra esik és nem fogom tudni összeszerelni. Videók alapján ijesztőnek tűnt mennyi bizbasz van benne.
#21
Talàn hallkabbak lennènek a gombok működès közben ( a nègy jobboldali ) ha erős gumibòl, vagy valamilyen spèci szìvós szilikonbòl kèszülnènek. A tartòssàguk lehetne a hàtràny esetleg. Igaz ha bìrnànak pl 4-èvet, az elfogadhatò volna, vagy ha könnyen lehetne cserèlni őket.
#20
#17: De ez mit takar? Le van nyomva vagy nincs akárhogy nézem a gumis is, nincs köztes állapot.
#19
#18: Igen a lényeg a mondanom végére.
#18
#16: Így van ahogy írod, bár az enyém vezetékes, de tökéletesen működik és nagyon kényelmes.
#17
#14: Már leírtam egyszer de legyen, azért mert 2 állású.
#16
Hamár joy és valakit érdekel Xboxos kiállítású kontroller Ps4-hez akkor az aszimmetrikus Nacont tudom ajánlani mivel 2 hónapja használom 17 ezerért teljesen jó kényelmesebb mint a gyári közelebb vannak a gombok a share és options távolabb a touchpadtól könnyebb megtalálva nyomni és rendesen rezeg van motorja headset is van analógok nem nyekeregnek nem recsegnek a gombok jó nyomásra és a ravaszok is inkább boxos mint a gagyi Ps főleg hogy íves kialakítású a joy felső része az ujjak jobban ráillenek és aksis nem vezetékes.
#15
#13: Nekem 360 és One kontroller egy év után ugyanezt csinálták, de elöbb-utóbb minddel az van, ugyanaz a gagyi van alattuk.
#14
#12: Kifejtenéd miért is jobb a membrános akkor?
#13
Milyen gyakori a gombok vagy a karok meghibásodása?
Nem rég vettem új dualshockot, mert a régi L karja balra húzott magától.
#12
#11: Azokra a gombokra céloztam én is.:)
#11
#10: Az ABXY gombokra gondoltam. Volt egy Razer onzam az nagyon jo volt rajta, kar hogy minden másban meg szar volt.
#10
#9: Nem volna túl jó megoldás bár nem találkoztam mostanában olyan játékkal mint az MGS3 Snake Eater, de pl mikrokapcsolós gombokkal játszhatatlan lenne mivel, jobb oldali szegmens négy gombja 2állású a mikrokapcsoló csak egyet tud.
Anno az Atari konzolomhoz még 90-évek elején vettem először mikrokapcsolós joystick-et nem igazán bírta 1 évnél tovább
#9
#8: A gombok alá már rég mikrokapcsolo kellene nem membranos szar minden kontrollerbe. Az aztán kattog de akkor is jobb.