Rengeteget fejlődött a Skyblivion

A TESREnewal ugyan eddig is teljes erőbedobással dolgozott azon, hogy a Skyrim motorjára ültesse át a The Elder Scrolls IV: Obliviont, ám úgy néz ki, hogy az utóbbi időkben még ezt a tempót is megfejelték, és vészesen közelednek a célhoz.

Míg a korábbi előzetesek során többnyire üres tájakat láthattunk, addig mostanra már kezd megtelni élettel a felturbózott Oblivion világa; az erdőkben szabadon kószálnak a vadállatok, mindenfelé lesben állnak az ellenségek, és már a szövetséges NPC-k is kezdik magukénak érezni a hatalmas városokat.

Sőt, ezúttal még némi akciót is láthatunk, mely kapcsán tényleg jókora fejlődésre számíthatunk az eredetileg 2006-ban megjelent alkotáshoz mérten. Emellett még a játék alacsony megjelenítési távolságát, és az azzal járó maszatolást is remekül hárította a csapat olyan új effektekkel, mint például a dinamikusan változó mélységélesség.

A jó hír az, hogy a mod teljesen ingyen lesz majd tölthető a játékosok számára, a rossz hír viszont, hogy a megjelenési dátumról, vagy legalább egy kipróbálható demó érkezéséről még mindig nem kaptunk semmiféle információt.

4 komment - szólj hozzá!