Dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A City Interactive népszerű mesterlövészes címe teljesen új koncepcióval, a nyitott világ helyett egy megbízatásokra épülő struktúrával tér vissza idén ősszel a játékosok képernyőjére.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
#15: Az olyan ostoba buta kreténekről nem is beszélve akik a ruszkikat idehaza egykori felszabadítókként ünneplik...
#15
#14: Én sem támogatom de túl sok a valótlan mese és hazugság, és iszonyatosan túl van tolva az állandó náci vonal mint ellenség...
Jó lenne már végre indiánokkal darálni amerikaiakat, afgánokkal ruszkikat, palesztinokkal izraelieket, de erre sem fog sosem sor kerülni pedig bőven túltesznek a "náci" vonalon pláne izrael a mai napig... Csak a náci a gonosz, ezt kell beletömni mindenki fejébe mert a legnagyobb aduász előhúzni a náci kártyát amikor kínos kérdések merülnek fel.. :)
#14
#13: Pont a múltkor szoltam hozzá egy újságcikkhez, ami arról szólt, hogy a franciák hogy szopatták a buta nácikat.
Komolyan, manapság már szinte történelmi tényként kezelik, hogy a német hadseregben mindenki buta és gonosz volt, az agyam eldobom.
Pont mint a Halló-halló című sorozatban, ismered a filmet?
Valószínű, hogy pontosan inkább az amerikai katonák voltak műveletlenebbek, viszont nagypofájúabbak (sőt, a mai napig azok).
És nem, nem támogatom a nácizmust semmilyen szinten.
#13
#9: A sniper elite széria tipikusan az a játék amit azzal akarnak eladni az idiótáknak hogy nácikat kell benne látványosabbnál látványosabb módon megölni..
Eközben egy döbbenetesen primitív játék rémbárgyú megoldásokkal kvázi hülyének nézve a játékost.
Lődd el a tankon a rikító piros kupakot és felrobban.... Lőjj akkor amikor a generátor durrog mert a náci olyan hülye hogy egy 30 méterre elötte durrogó generátor hangját nem tudja megkülönböztetni az 2 méterre háta mögött kitárazó mp44-től...Gyakorlatilag olyan buta AI-val hogy esti csöndben egy tábor közepére beállva nyugodtan le lehetett lőni mindenkit, az ellen csakfelalá rohangál és kiabál hogy lövésthallott, ésmax akkor vesznek észre ha téged néznek 10 méterról...
Primitív ostoba játék ostoba embereknek akiknek élmény nácikra lövöldözni....
#12
#11: Nincs pénzük mocap-ra úgyhogy a gagyi animációk maradnak.
#11
Ha túl tudod tenni magad az esetlen mozgásokon, a gagyi animációkon, akkor adj neki egy esélyt. Nekem mindegyik játékuk olyan félkésznek tűnik. A megvalósítással vannak gondok, de nagyon.
#10
Ha túl tudod tenni magad az esetlen mozgásokon, a gagyi animációkon, akkor adj neki egy esélyt. Nekem mindegyik játékuk olyan félkésznek tűnik. A megvalósítással vannak gondok, de nagyon.
#9
A Sniper Elite 4-et még nem próbáltam, az előzők legnagyobb baja viszont a döbbenetesen béna AI volt. Még a történet elvitte volna a hátán a játékot, de az ostoba NPC-k teljesen lerontották a hangulatot.

Ezt a sorozatot viszont még sosem próbáltam. Ha esetleg valaki tolta már, akkor beirhatna a tapasztalatokról.
#8
#7: Az első rész máig az egyik legjobb sniperes cucc ami lazán alázza a Sniper Elite szériát. Egyes.
#7
Erről a játékról ugyanúgy mint a wolfenstein youngbloodról az a kép ugrik be, mint amikor a szar feljön a budiból!
#6
#5: Az biztos ha megnézem a sniper elite szériát meg ezt akkor a lesajnált city játéka mérföldekkel jobban fejlődött ha azt nézem mi lett a sorozatból az 1 óta

Az elsőt egy fránya bug miatt nem tudtam acsimaxolni :(
#5
Meglehet kövezni, de nekem kifejezetten tetszik.
#4
#1: Ezt a City Interactive készíti.
#3
Tehát csukott világ :)
Helyes
#2
#1: Teljesen más sorozat a készítők is mások.
#1
Pont ma néztem meg a Ps+os Sniper Elite 4-et ami elég gyenge grafikás béna mozgású de mégis el lehet vele szórakázva bújkálva lővöldőzni a lassított találatok egész jók mégha nem mindig pontosak. Ez nem tudom folytatás vagy teljesen más sorozat.