Obi-Wanként térhet vissza Ewan McGregor

Bizony, nagyon úgy fest, hogy teljesül a Star Wars-fanok egyik legnagyobb álma, és az előzményepizódok után ismét magára ölti Obi-Wan karakterét Ewan McGregor a Disney Plus egyik új sorozatában.

McGregor a 2000-es évek elején a Baljós árnyak, A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című filmekben alakította legendás karaktert, a rajongók pedig azóta is várják a nagy visszatérést. 2017-ben ráadásul csak olaj volt a tűzre, amikor felmerült, hogy a Disney Obi-Wan Kenobiról is készít egy különálló filmet, ahogyan azt Han Solóval a Solo: Egy Star Wars-történet esetében is tették. A projektet azonban elvetették, így a rajongók álmai szertefoszlottak - egészen a mai napig.

A Disney ugyanis eszeveszett tartalomgyártási lázban ég a novemberben rajtoló videostreaming szolgáltatása, vagyis a Disney Plus miatt. A cég több Star Wars-sorozaton is dolgozik A klónok háborúja visszahozása mellett, készül a The Mandalorian, és Cassian Andor is saját szériát kaphat majd.

A Variety legújabb értesülései szerint azonban készülni fog egy Obi-Wan sorozat is, mely élőszereplős lesz, és a főszerepet Ewan McGregor játssza majd benne. A színésznek egyébként közel sem ez lesz az első sorozatszereplése, legutóbb például Golden Globe-díjat kapott a Fargo harmadik évadjában nyújtott alakításáért, jelenleg pedig a The Shining folytatásaként érkező Doctor Sleepen dolgozik.

17 komment - szólj hozzá!