Az Anthem vezető producere elhagyta a BioWare-t

Nyolc év után maga mögött hagyja a BioWare-t Ben Irving, akit legutóbb az Anthem vezető producereként ismerhettünk. Irving szerint remek kezekben hagyta az Anthem felügyeletét, s úgy gondolja, hogy fényes jövő áll a játék előtt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
rip. köszönjük szépen, ea... :(
#6
#5: Nem szép lassan, az már régen megtörtént. Dragon Age 2, Mass Effect 3 voltak az utolsó kétségbeesett kapálózások a Bioware-től az EA markának a szorításában. A Bioware-nek a DA:Origins és a Mass Effect 2 voltak az utolsó játékaik, a többi az már mind EA játék. Na igen, mára már a Bio csak emlék. Nem szabad őket összekeverni azokkal az emberekkel, akiket ma hívnak Bioware-nek. Nem tudom, hogy van-e még ott akár egy darab is azok közül, akik a jó játékok készítésében részt vettek. Persze a Mark Darrah ott van még, ki is neveztés valakinek. De ő is csak begyűjt egy kis magasabb fizetést és lép le onnan.
#4
#3: ~15 éve volt a Pc guru-ban egy sorozat legendás játékkészítőkről, visszatérő elem volt szinte mindegyikük életében, hogy jött az EA, majd minden tönkrement... Bullfrog, Maxis, Westwood... most hirtelen ezek jutottak eszembe a tönkretett studiók közül.
#3
Már senki nincs a Bioware-nél, aki a legjobb játékaikat készítette. Az EA akár már be is zárhatná a stúdiót. Ezért a Bioware-ért már nem kár.
#2
#1: +1 XD :D
#1
Már akkor láttam a fájdalmat a szemében, hogy ezt neki nem fizetik meg eléggé :D

https://www.youtube.com/watch?v=c8kE3tabzzI