MMORPG-ben ad ingyenes koncertet a Korn

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Adventure Quest 3D-ben és az Adventure Quest Worldsben komoly buli készül! Az utóbbi pár évtized egyik legjelesebb nu metal bandája, a Korn ezekben a játékokban ad virtuális koncertet.

Az eredetileg webböngészőben indult Adventure Quest Worlds, majd annak mobilkészülékekre is kiadott folytatása, az Adventure Quest 3D ad otthon a Korn virtuális koncertjének. A banda szeptemberben mutatja be a THE NOTHING névre keresztelt legfrissebb albumát, a két MMO pedig augusztusban bővül a Battle Concert Arena nevezetű fícsörrel - a két jeles alkalom apropóján jöhetett létre ez az esemény.

A játékokért felelős Artix Entertainment oldalán minden részletet megtudhatunk az augusztus 20-án kezdődő eseményről, amely során az MMO hősei brutális szörnyekkel küzdhetnek meg, miközben a Korn bandatagjai az új album számaival zendítenek rá a háttérben. További örömhír, hogy mindkét játék teljesen ingyenes, az Adventure Quest 3D-t pedig akár a mobilkészülékeinken is kipróbálhatjuk.

Ha tehát részt szeretnétek venni az eseményen, nincs más dolgotok, mint egy új hőst kreálni a játékban - a koncertjegyet megtaláljátok majd a karakteretek eszköztárában, azt aktiválva pedig máris a helyszínen találjátok magatokat. A már meglévő játékosokra egyébként további Korn-témájú kozmetikai cuccok várnak, illetve a backstage pass segítségével egy közös képet is lőhetnek a bandatagok virtuális képmásaival.

2.
2.
Őrnagy
De jó! Mindig örülök, ha a metál beköszön a gamervilágba. Korn, az király.
1.
1.
Juha
Na, ez már promo, gratula a kitalálójának, nem holmi quest-item-el kell szórakozni. Sosem hallottam a játékról, most viszont rálesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...