GC 2019: Előzetesen a felújított Commandos 2

Az idei E3-on jelentette be a Kalypso Media, hogy miután tavaly sikeresen lecsaptak a Pyro Studios egykori játékainak a jogaira, felújítják a kultikus második világháborús, borzalmasan nehéz lopakodós, taktikai sorozat második felvonását.

A Commandos második felvonása eredetileg 2001-ben jelent meg, PC mellett PlayStation 2-re és Xboxra. A folytatás követte az 1998-ban bemutatott első rész hagyományait, így nem csak a lopakodás és a taktikai vonal maradt meg, de a borzasztó nehézség is. A rajongók ennek ellenére imádták az elit csapat nácivadászós kalandját, a Pyro Studios azonban nem tudta megragadni az ölébe hullott lehetőséget.

A játék jogait végül tavaly júliusban szerezte meg a Tropico-sorozatért is felelős Kalypso Media, akik az idei E3-on jelentették be, hogy felújítják a Commandos folytatását. A mobilokra, Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő HD-kiadást a Yippee Entertainment és a Torus Games készíti, akik az ígéretek szerint a látvány felturbózása mellett finomhangolják a kezelőfelületet és az irányítást is.

A Kalypso egyébként korábban azt is megerősítette, hogy a felújított kiadás mellett egy új résszel is kibővül majd a sorozat.

2 komment - szólj hozzá!