GC 2019: Előzetesen a felújított Commandos 2

Az idei E3-on jelentette be a Kalypso Media, hogy miután tavaly sikeresen lecsaptak a Pyro Studios egykori játékainak a jogaira, felújítják a kultikus második világháborús, borzalmasan nehéz lopakodós, taktikai sorozat második felvonását.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#2
#1: A Desperados részei nekem is a polcon figyelnek a Commandos csak steamen van meg ahogy a Shadow Tactics is. A Commandos nálunk multiplayer játék volt, mindig közösen próbáltuk kitalálni a taktikát és felváltva megoldani a pályát :)
Erre a remasteredre benevezek én is, jó lesz kicsit nosztalgiázni úgy hogy nem folyik ki a szemem :D A mobil verzió irányítására kiváncsi leszek :)
Egyébként hogyhogy nem az első részel kezdték? A 3ik részt is megcsinálják?
#1
A Desperados 3 mellett ez a másik játék amit még nagyon várok idén. Itt figyel a polcon az eredeti változat is az első rész és a Desperados 1 között. Amúgy épp nem olyan rég toltam ki megint a Shadow Tactics-ot, a Desperadost a Commandos 1-et és a kiegészítőjét, és épp belekezdtem volna a Commandos 2-be mikor jött a hír hogy HD verziót kap, gondoltam akkor már inkább kivárom míg megjelenik és majd új verziót játszom végig. :)