GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 18.
  • Teaser
Link másolása
Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.

Sűrű lesz az idei Gamescomot felvezető nap: 15 órakor veszi kezdetét a Nintendo Indie World, 17 órakor az Inside Xbox, 19 órakor a Google Stadia Connect, míg 20 órakor a kiállítás hivatalos nyitóeseménye, az Opening Night Live.

Utóbbit egyébként Geoff Keighley vezeti majd, aki a Twitterén folyamatosan potyogtatja az infómorzsákat azzal kapcsolatban, hogy mire lehet számítani a műsor folyamán. Ahogy arról beszámoltunk, a showra több mint 15 kiadó készül valamilyen bemutatóval, így újra előkerül a Death Stranding (Kojima társaságában természetesen), valamint a Gears 5 kampányát is megmutatják nekünk.

A sornak nincs még vége: Keighley teaserei alapján végre többet is mutat magából a Disintegration (ez a Bungie egykori kreatív igazgatójának új projektje), és a Predator: Hunting Grounds is (ami pedig egy asszimmetrikus multiplayer játék lesz kizárólag PlayStationre). "Új látnivalókkal és izgalmas hírekkel" készül az Infinity Ward is a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán, itt vetítik le a Need for Speed: Heat első gameplay trailerét, továbbé a Destiny 2: Shadowkeep is előkerül majd.

Jó esély van rá, hogy a Sega is itt süti el a Gamescomra szánt nagy bejelentését. A japán kiadó egy ismeretlen AAA-címet is visz magával Kölnbe, és bár a korábbi szivárgások alapján nagy tételben fogadtunk volna rá, hogy a trójai háborút feldolgozó Total War Sagáról hullik le a lepel, a minap fellőtt teaser oldal valami egészen másról árulkodik. A weboldal URL-je (hmkd.sega.com) alapján egyébként az év elején bejegyeztetett Humankind védjegyhez is köze lehet a projektnek.

Érdemes lesz azonban már délután a képernyőkre tapadnotok, állítólag ugyanis a Nintendo Indie World is tartogat izgalmakat. Az általában megbízható iparági bennfentes, Daniel Ahmad szerint a műsorban feltűnik majd a Creature in the Well, a Blasphemous, a Northgard, a Trine 4, a One Finger Death Punch 2 és a Skellboy is, és ami még izgalmasabb, egy Microsoft-exkluzív Switch-átiratát is bejelentik majd.

Ahmad szerint, ha követtük a pletykákat, nem nehéz kitalálni, hogy melyik játékról lehet szó: a korábbi hírek alapján az Ori and the Blind Forest hódíthatja meg a Nintendo konzolját. Ahmad azt is megjegyezte, hogy két cím a bejelentés után azonnal elérhetővé válik majd a Nintendo Indie World felhozatalából.

Végül emlékezzünk meg arról is, hogy a Gamescom után, augusztus 26-án, 20 órakor egy több mint félórás Dying Light 2-videót kapunk majd, méghozzá nettó játékmenet formájában. Az persze jó kérdés, hogy addig látunk-e valamit a játékból.

Az Inside Xbox tartalmáról itt írtunk bővebben.

4.
4.
Kraudo
Xbox switch átirat az tuti, hogy az Ori lesz!
3.
3.
crytek
A Microsoft Age of Empires bejelentéssel kezdi a Gamescomot.... király!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...