Jövő héten jelenik meg a Telling Lies

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Váratlanul újabb címmel bővült az egyébként is rendkívül sűrű augusztus vége: a jövő hét folyamán kerül boltokba a Her Story alkotójának legújabb játéka, a profi színészek közreműködésével készített Telling Lies.

Augusztus 23-án érkezik a Telling Lies PC-re és iOS-re - a számítógépes változatért 20, a mobilosért 7 dollárt kérnek majd. A dátum bejelentése mellé egy új előzetest is kaptunk:

A Telling Lies a Her Story alkotójának új címe, ahhoz a játékhoz hasonlóan egy FMV-alapú kalandot kapunk majd. A történet szerint egy lopott NSA-merevlemezen garázdálkodhatunk, és a négy főszereplő webkamerás üzeneteiből rakhatjuk ki a játék alapjául szolgáló rejtélyt. A nehezítés, hogy a videókat nem idősorrendben nézhetjük meg, hanem a karakterek mondandója alapján, kulcsszavakkal kell kikeresnünk az újabb fájlokat.

A Telling Lies lényegesen nagyobb projekt, mint a Her Story volt, erről árulkodik a színészgárda is: Logan Marshall-Green (Prometheus), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse), Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) és Angela Sarafyan (Westworld) alakítják majd a játék főszereplőit.

1.
1.
Gorrister
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...