GC 2019: Ott lesz az Age of Empires IV is?

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 19.
  • Teaser
Link másolása
Ugyan a választ még homály fedi, ám a fejlesztők friss Twitter-bejegyzése szerint valamilyen Age of Empires-bejelentésre mindenképpen számíthatunk a mai napon, a 17 órakor kezdődő Inside Xbox során.

Az Age of Empires-fiók tweetje szerint „izgalmas hírekre” számíthatunk a Microsoft mai napra tervezett gamescomos streamje során. Mi persze a franchise fanjaival együtt teljes erőbedobással az Age of Empires IV-ről szóló friss infókban reménykedünk, de mivel az Age of Empires II: Definitive Edition is fejlesztés alatt áll, ráadásul az eseménnyel kapcsolatban közzétett kép is inkább az utóbbi címre enged következtetni, nem garantált a felhőtlen boldogságunk.

Az Age of Empires II: Definitive Edition egyébként a Microsoft idei E3-as prezentációján már bemutatkozott, és az ott levetített trailer alapján a 4K-támogatással, az újrahangszerelt zenékkel és a The Last Khans címen érkező vadonatúj kampánnyal semmi esetre sem lesz elhanyagolható alkotás.

Az igazán nagy durranás viszont egyértelműen a Relic által fejlesztett Age of Empires IV lesz, melyről viszont a 2017-es beharangozása óta nem kaptunk újabb információkat, szóval egyelőre a játék által feldolgozott korszakról sem rántották le a leplet. Reméljük, a közeljövőben változik a helyzet!

3.
3.
kastorhun
#2: Régen nagyszerű játékokat csináltak, hátha összeszedik magukat.
2.
2.
Ooorky
#1: Nekem elég hír volt, hogy a Relic csinálja ahhoz, hogy lemondjak róla.
1.
1.
kastorhun
A 4. részt már vagy 2 éve fejlesztik és nincs róla semmi hír. Ideje lenne legalább 1-2 aprócsaka információ morzsát megosztani velünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...