GC 2019: RTX-es traileren a Bloodlines 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Úgy néz ki, hogy azért nem minden fénysugártól tartanak a vámpírok, legalábbis az Nvidia valós idejű sugárkövetésétől biztosan nem. Az idei Gamescom alkalmából egy vadonatúj traileren nézhetjük meg, hogy milyen lesz a játék RTX-es grafikája.

Mondjuk ezúttal nem olyan hatalmas az RTX OFF- és ON-felvételek között a különbség, mindenesetre a tükröződő felületeken majd érdemes lesz bevetnünk gépünk tartalék erőforrásait, persze csak akkor, ha rendelkezünk az RTX-es GeForce-videokártyák egyikével.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a tervek szerint 2020 első negyedévében fog elrajtolni PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A játékról készült legutóbbi, 20 percnyi tömör akcióról készült gameplayt az alábbi cikkünkben találhatjátok.

4.
4.
user101
Gratulálok az illusztris fejlesztői videóhoz, ellenben javasolnám a 2002 ( IGEN, 2002 ) -es Directx 9.0c SDK-hoz mellékelt tech demókat.

Mert ebben a szarban semmi olyan nem volt, amit a Microsoft lassan húsz évvel ezelőtt ne lett volna képes megoldani, de sebaj... :(((
3.
3.
Az nvidia nem kevés pénzt fizet mst mindenkinek, csak legyen RTX támogatás. Engem érdekelne, hogy hogy állnak az 5700 eladásai.
2.
2.
zozo76hun
most ez a divat gyerekek. meg az isten f@sza is tukrozodik. :D
1.
1.
kastorhun
Felesleges ilyen dolgokra pazarolni az idejüket, inkább javítsanak a játékon, mert amit belőle láthattunk az egyszerűen szörnyű volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...