Rebootot kap a Resident Evil-film?

Korábban már érkeztek pletykák egy Resident Evil-univerzumban játszódó Netflix-féle sorozatról, ám most ehelyett a Johannes Roberts nevéhez köthető titokzatos projektről kaptunk friss infókat.

Johannes Roberts (47 Meters Down, Forest of the Damned) neve már régebb óta ott virít az IMDB-n egy egyelőre még be nem jelentett Resident Evil-projekt neve mellett, így a mai napon a Screenrant csapata rákérdezett arra, hogy mi újság vele, amire a rendező izgalmas választ adott.

„Aktív fejlesztési folyamatoknál tartunk a jelenlegi pillanatokban is. Felvázoltam a stúdiónak a dolgot, és nagyon tetszett nekik. Szóval egyelőre azokat a terveket próbáljuk felépíteni, amiket bemutattam.” Illetve hozzátette, hogy az új film "szuperfélelmetes" lesz. "Szuper-szuperfélelmetes. És visszatér a játék gyökereihez. Úgy hiszem, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem mondhatok. De azt biztos, hogy nagyon szórakoztató lesz.”

Noha a Paul W.S. Anderson rendezésében és a Milla Jovovich főszereplésével készült eredeti Resident Evil-film talán az egész széria egyik legjobbja volt, a videojátékokhoz viszonylag lazán kapcsolódott, így a fenti kijelentések meglehetősen izgalmasan hangzanak. Kíváncsian várjuk, mi sül ki a projektből!

8 komment - szólj hozzá!