Rebootot kap a Resident Evil-film?

Korábban már érkeztek pletykák egy Resident Evil-univerzumban játszódó Netflix-féle sorozatról, ám most ehelyett a Johannes Roberts nevéhez köthető titokzatos projektről kaptunk friss infókat.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#8
Vártam anno a film megjelenését, de már az első percben eszembe jutott a Smokie dalszövege hogy Who the fuck is Alice?
#7
Bármit csak azAnderson házaspár fosszériáját felejtsük el... Az első rész még szódával elment de a többi....
Monster hunter boritékolhatóan ugyan az lesz. Szar erőltetett akció, mégszarabb párbeszédek iszonyat ripacs mód.. Pont mint a RE szériában...
#6
Ez a Milla ebből megél élete végéig.
#5
#4: Semmi baj velük akció zombik minden van benne ami kell.
#4
#1: Huhh, neked aztán tényleg nincs igényszinted hallod, ha filmekről van szó:D Az első rész amúgy okés, még a 2. is elmegy szódával, de onnantól...talán a 4-ig bírtam megnézni, meg az 5-ből úgy 3-4 percet, de ezek már olyan igénytelenek egytől-egyig, hogy arra nincsenek szavak, még Romero rosszabbul sikerült zombis filmjei is óriási köröket vernek rájuk.
#3
#2: Az utolsó rész egy katasztrófa. Egy rohadt jekenet nincs benne, ami követhető volna. Már várom a Monster Hunter filmet, a vágás boritékolhatóan rettenetes lesz.
#2
Nem jó ötlet, az első film tudtommal egész okés volt, a többit legjobb lenne elfelejteni, az utolsó rész pedig büszkélkedhet minden idők legpocsékabb vágásával!
Van olyan érzésem hogy rossz film lesz.
#1
Jöhet jók a filmek