GC 2019: Itt nézd vissza a mai közvetítéseket!

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Habár csak holnap rajtol el a Gamescom, több élő, illetve előre rögzített közvetítésre is számíthatunk a mai, nulladik nap folyamán. A Nintendo kezd, utána Microsoft és Google Stadia, végül következik a hivatalos nyitóesemény.

Az alábbiakban összeszedtük nektek a pontos menetrendet, illetve az összes műsor streamjét beágyaztuk, hogy ne kelljen keresgélnetek utánuk. A későbbiekben természetesen a teljes felvételekkel is frissítjük a hírt, a fontosabb bejelentésekről pedig külön is megemlékezünk - ahogy azt megszokhattátok, idén is van Gamescom-aloldalunk, tessék bekönyvjelzőzni!

A napot a Nintendo Indie World rúgja el 15 órakor. A független fejlesztésekre fókuszáló műsor 23 perces lesz, és a pletykák szerint számíthatunk néhány igazi csemegére is: itt mutatkozik be a Superhot Switch-portja, és állítólag újabb Microsoft-exkluzív játék (a találgatások alapján az Ori and the Blind Forest) költözik majd át a Nintendo hibrid konzoljára.

Update! A Nintendo műsora lement, alább találjátok a felvételét:

Különleges Gamescom-adással jelentkezik a Microsoft Inside Xbox című műsora, ez 17 órakor rajtol. A show alatt kiemelt figyelmet kap természetesen a Gears 5, de a Ghost Recon: Breakpoint, a Wasteland 3, az Empire of Sin, a The Surge 2 és a Blair Witch is tiszteletét teszi a felhozatalban többek között. Állítólag Age of Empires-fronton is kapunk híreket, drukkoljunk a negyedik részért!

Update! A műsornak vége, felvétel:

A folytatásban a Google Stadia Connect következő felvonásának örülhetünk, ez 19 órakor veszi kezdetét. Várhatóan ez a műsor sem lesz hosszabb fél óránál, és bár sok infót nem hallottunk vele kapcsolatban, a közvetítés elnevezése alapján újabb Stadia-kompatibilis címekről hullik majd le a lepel.

Update! A közvetítésnek vége, a felvételt itt nézhetitek vissza:

Az estét végül az Opening Night Live, a Gamescom hivatalos nyitóceremóniája zárja 20 órakor. Itt számítunk a legtöbb érdekességre, mások mellett a Death Stranding, a Disintegration, a Predator: Hunting Grounds, a Call of Duty: Modern Warfare, a Need for Speed: Heat és egy rejtélyes Sega-projekt is helyet kap a műsorban. Az Epic Games is bejelentésekkel készül, ők nem túl meglepő módon néhány új Epic Games Store-megjelenésről rántják le a leplet.

Update! A műsor felvétele:

10.
10.
FrankBlack
#5: crytek

„Most 600ft/2 hó a game pass”

köszi az infót, le is csaptam rá :)
9.
9.
logic5
#8: Koszi. Zsakoltam is. Mar el is fogytak a kulcsok
8.
8.
crytek
1 hónap ingyen game pass

https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2079495/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/xbox-game-pass-for-pc-one-month-key-giveaway

Xbox Game Pass for PC One Month Key Giveaway
7.
7.
crytek
Gears 5 on Steam

https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/
6.
6.
crytek
Xbox game pass:

Ma:
AoE: Definitive Edition
Devil May Cry 5
Stellaris

Aug22:
Ape Out
Kingdom Come: Deliverance

Aug27:
Bards Tale IV: Director's Cut

Aug30:
Blair Witch

Sep5:
Dead Cells
5.
5.
crytek
Pörög az xbox előadás... Kingdom Come: Deliverance jön a game passba pc-sbe is. Age of Empires Definitive jön a pc-s game passba is.Steam-re van mától elérhető! Age of Empires 2 Definitive szintén jön steam-re is! DMC 5 is bekerül a game passba

(Most 600ft/2 hó a game pass ultimate)

2.
2.
FURY380
Resident Evil 3 Remake-t a népnek!
1.
1.
Ganzer
Eastward, Torchlight 2, Blasphemous tuti kell, Röki-re még kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...