GC 2019: Itt nézd vissza a mai közvetítéseket!

Habár csak holnap rajtol el a Gamescom, több élő, illetve előre rögzített közvetítésre is számíthatunk a mai, nulladik nap folyamán. A Nintendo kezd, utána Microsoft és Google Stadia, végül következik a hivatalos nyitóesemény.

Az alábbiakban összeszedtük nektek a pontos menetrendet, illetve az összes műsor streamjét beágyaztuk, hogy ne kelljen keresgélnetek utánuk. A későbbiekben természetesen a teljes felvételekkel is frissítjük a hírt, a fontosabb bejelentésekről pedig külön is megemlékezünk - ahogy azt megszokhattátok, idén is van Gamescom-aloldalunk, tessék bekönyvjelzőzni!

A napot a Nintendo Indie World rúgja el 15 órakor. A független fejlesztésekre fókuszáló műsor 23 perces lesz, és a pletykák szerint számíthatunk néhány igazi csemegére is: itt mutatkozik be a Superhot Switch-portja, és állítólag újabb Microsoft-exkluzív játék (a találgatások alapján az Ori and the Blind Forest) költözik majd át a Nintendo hibrid konzoljára.

Update! A Nintendo műsora lement, alább találjátok a felvételét:

Különleges Gamescom-adással jelentkezik a Microsoft Inside Xbox című műsora, ez 17 órakor rajtol. A show alatt kiemelt figyelmet kap természetesen a Gears 5, de a Ghost Recon: Breakpoint, a Wasteland 3, az Empire of Sin, a The Surge 2 és a Blair Witch is tiszteletét teszi a felhozatalban többek között. Állítólag Age of Empires-fronton is kapunk híreket, drukkoljunk a negyedik részért!

Update! A műsornak vége, felvétel:

A folytatásban a Google Stadia Connect következő felvonásának örülhetünk, ez 19 órakor veszi kezdetét. Várhatóan ez a műsor sem lesz hosszabb fél óránál, és bár sok infót nem hallottunk vele kapcsolatban, a közvetítés elnevezése alapján újabb Stadia-kompatibilis címekről hullik majd le a lepel.

Update! A közvetítésnek vége, a felvételt itt nézhetitek vissza:

Az estét végül az Opening Night Live, a Gamescom hivatalos nyitóceremóniája zárja 20 órakor. Itt számítunk a legtöbb érdekességre, mások mellett a Death Stranding, a Disintegration, a Predator: Hunting Grounds, a Call of Duty: Modern Warfare, a Need for Speed: Heat és egy rejtélyes Sega-projekt is helyet kap a műsorban. Az Epic Games is bejelentésekkel készül, ők nem túl meglepő módon néhány új Epic Games Store-megjelenésről rántják le a leplet.

Update! A műsor felvétele:

10 komment - szólj hozzá!