Battle Pass-rendszerrel bővül a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén lehullott a lepel az Operation Ember Rise tartalmairól, aminek a részeként a Rainbow Six: Siege Battle Pass-rendszere is bemutatkozik. Először egy "minipassra" számíthatunk, amely teljesen ingyenes lesz.

A tesztszervereken már elérhető Operation Ember Rise a különböző finomhangolások mellett két új operátort vonultat fel Amaru és Goyo személyében, emellett a Kanal pálya átdolgozott verzióját is megkapjuk majd. Az új tartalmakról egy kiadós videót vágott össze nekünk a Ubisoft, csekkoljátok, hogy mit tudnak a Rainbow Six: Siege újoncai!

Ennél is fontosabb, hogy az Operation Ember Rise keretein belül mutatkozik be a Rainbow Six: Siege Battle Pass-rendszere. A Ubisoft a más játékoknál már bevált koncepciót alkalmazza: a játék során gyűjtött Battle Pointok segítségével szintet léphetünk, az egyes szintek pedig újabb és újabb jutalmakat tartalmaznak.

Első körben egy "minipasst" kapunk majd, ennek a címe Call Me Harry. A Rainbow Six Battle Pass-rendszerének érdekessége, hogy mindegyik bérlet sztoriközpontú lesz, az első felvonás pedig Dr. Harishva “Harry” Pandey-re fókuszál. A Call Me Harry teljesen ingyenes lesz, és hét napig tart - ez idő alatt hét szinten át lépkedhetünk.

Az első teljes értékű Battle Pass később, de még az idei év folyamán rajtol majd el - ebben az ingyenes sáv mellett egy fizetős sávot is találunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...