GC 2019: Ghostrunner - a cyberpunk Mirror's Edge?

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Megszaporodtak mostanában a cyberpunk játékok: ezúttal a kifejezetten pofásan festő Ghostrunnert mutatjuk be nektek, amely egy cyberpunk világban játszódó belső nézetű akciójáték lesz.

A One More Level fejlesztését az All in! Games adja ki, és a kedvcsinálók alapján kifejezetten pofás játéknak tűnik a Ghostrunner, amely 2020-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A történet szerint az emberiség utolsó menedékéül szolgáló toronyvárosban járunk majd, amit egy Keymasternek nevezett zsarnok tart az uralma alatt. Ezt a világot is az implantátumok határozzák meg, ettől függ, hogy a társadalom melyik rétegéhez tartozol - ha nem születtél jó helyre, nem tehetsz semmit ellene.

Nem csoda, hogy az események lázadásba torkollnak, amit mi "cyberharcos" bőrébe bújva használunk ki, hogy leszámoljunk a Keymasterrel. Hősünk képes lesz a falakon futni, katanájával pedig elég egyetlen vágást kimérnie ellenfeleire, hogy elbánjon velük - az már biztos, hogy a Ghostrunnerben magas fordulatszámon pörög majd az akció.

6.
6.
+ egy kis Dishonored is van benne szerintem
3.
3.
cobrausa24
A zene tényleg nagyon jól szól! A játék nem tudom mennyire fog érdekelni, de inkább az atmoszféra és a hozzá szerintem nagyon jól passzoló zene elég hangulatos a számomra :) Valaki nem tudja esetleg, hogy mi a zeneszám címe, ami a trailer alatt van? :D
2.
2.
Nekem nagyon bejön a zenéje és a világ is közel áll hozzám. A Mirrors Edge viszont nem jön be. Majd kiderül milyen lesz.
1.
1.
Slik
synthwave mirrors edge tokyos kornyezetben? eleg jol hangzik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...