GC 2019: Ghostrunner - a cyberpunk Mirror's Edge?

Megszaporodtak mostanában a cyberpunk játékok: ezúttal a kifejezetten pofásan festő Ghostrunnert mutatjuk be nektek, amely egy cyberpunk világban játszódó belső nézetű akciójáték lesz.

A One More Level fejlesztését az All in! Games adja ki, és a kedvcsinálók alapján kifejezetten pofás játéknak tűnik a Ghostrunner, amely 2020-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A történet szerint az emberiség utolsó menedékéül szolgáló toronyvárosban járunk majd, amit egy Keymasternek nevezett zsarnok tart az uralma alatt. Ezt a világot is az implantátumok határozzák meg, ettől függ, hogy a társadalom melyik rétegéhez tartozol - ha nem születtél jó helyre, nem tehetsz semmit ellene.

Nem csoda, hogy az események lázadásba torkollnak, amit mi "cyberharcos" bőrébe bújva használunk ki, hogy leszámoljunk a Keymasterrel. Hősünk képes lesz a falakon futni, katanájával pedig elég egyetlen vágást kimérnie ellenfeleire, hogy elbánjon velük - az már biztos, hogy a Ghostrunnerben magas fordulatszámon pörög majd az akció.

6 komment - szólj hozzá!