GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Szorgalmasan bővítgeti az Xbox Game Pass felhozatalát a Microsoft, az Inside Xbox gamescomos különkiadásában pedig lehullott a lepel azokról a címekről, amelyek a hónap hátralévő részében (illetve szeptember elején) érkeznek az előfizetéses szolgáltatásokba. Ahogy az lenni szokott, csak az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők kapnak meg mindent, a kizárólag PC-n vagy Xbox One-on játszók lemaradnak két-két címről.

Mától három játék válik elérhetővé az előfizetők számára: a PC-sek megkapják az Age of Empires: Definitive Editiont, míg az xboxosok a Devil May Cry 5-öt és a Stellarist - utóbbi hamarosan PC-n is bekerül a szolgáltatás kínálatába. A folytatásra augusztus 22-én lehet számítani, akkor a PC-sek az Ape Outot tölthetik le, illetve mindenki számára bezsebelhető lesz a Kingdom Come: Deliverance.

Szintén össznépi móka kerekedhet ki a The Bard's Tale IV: Director's Cutból, amely augusztus 27-én érkezik, továbbá a Blair Witch is játszható lesz minden előfizető számára augusztus 30-tól, vagyis a megjelenés napjától kezdve. A kifejezetten izmos sorozatot a Dead Cells zárja szeptember 5-én - ez szintén mindenkihez eljut majd.

11 komment - szólj hozzá!