GC 2019: Gears 5 - íme, a hordamód és a kampány

A Microsoft az ígéretéhez hűen a Gamescomon leleplezte a Gears 5 hordamódját, és a kampányból is kiadott egy rövid kedvcsinálót. Az biztos, hogy a rajongóknak nem lesz oka panaszra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Az első jó volt, aztán box-on totál érdektelenségbe fulladt részemről a sorozat... Ez talán meghozza a kedvem hozzá újra... Csak aztán ne legyen negatív értelemben meglepetés...
#6
Marcus papi.
Megélte, hogy megöregedik, de azért tolja az ipart még ilyenkor is. Mint egy igazi akcióhős. Meg az, hogy amikor már a trailer is in-engine és beton 60-al megy, hogy nem folyik ki a szemem tőle. Várhatóan ez játék közben is ilyen lesz, be lehet akasztani a 4-et is 144-re és egyet nem röccen soha.

Amit láttam story trailerben, nekem bejött nagyon és meg is hozta a kedvem hozzá. Dara meg nagy harapós szar szörnyek. Ezt 1000%, hogy tolni fogom és mivel azért ez a cím mindig jól meg van csinálva, ezt érdemesebb nehezebb fokozaton is esetleg tolni.

A másik trailert nem néztem meg. Szerintem nem is fogom. Érdeklődés teljes hiánya.
#5
#2: A ps+ is adja a havi játékot!! És multy az amiért fizetsz. Béke veled
#4
Jónak tűnik, csak gyanús, hogy ilyen keveset mutattak eddig a kampányból.
#3
A trailer fasza. Várjuk a játékot.
#2
#1: +1 nekem is meghozta a kedvem és lehet még én is veszek újra Xboxot főleg hogy állandóan adják a játékokat nem úgy mint Ps+ ba.
#1
Ez a Gears sztoritrailer korrekt. Jöhet. :)