GC 2019: Gameplay traileren az új Need for Speed

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts az ígéretének megfelelően a Gamescom nyitóeseményén tette közzé a Need for Speed: Heat gameplay trailerét. Készüljetek, közel négyperces kedvcsinálóval van dolgunk!

Az EA egyúttal kiadott egy mobilalkalmazást Need for Speed: Heat Studio címmel, amellyel már most testreszabhatjuk az autónkat, hogy aztán a végeredményt átemelhessük a teljes játékba a premier után. A Need for Speed: Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

11.
11.
ollie92
Ben Walke azt nyilatkozta, hogy az irányítás át lett dolgozva, de a bevágott jelenetekbol nekem egybol a szaros NFS2015 ugrik be :(
10.
10.
gamescom az még, mindig. Nem pedig Gamescom. Ideje lenne már megtanulni helyesen leírni a nevét, évek óta pofázom, de falra hányt borsó.

https://www.gamescom.de

9.
9.
8.
8.
Dízel
Nem úgy volt, hogy leállnak az évenkénti NFS-el és a következőt 2 év mulva (ezt) fogjak bemutatni mint új irányt? Erre vártunk 2 évet?
Ez még az előző botrányosan szar nfst is übereli. És nem azért mert arcade, nem azért mert nem olyan mint a forza (nem is elvárás) hanem mert egy igénytelen, összegányolt mocsok. Aki ezt megveszi az legnagyobb barom a világon. Mit lehet látni ebben? ... :D Szegény NFS hova süllyedt...
7.
7.
gabus87
kint van a hivatalos car list!

https://www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-heat/news/nfs-heat-car-list
6.
6.
Gykrizsi
#5: *életlen nem élettelen
5.
5.
Gykrizsi
Csak nekem szaggatott az egész videó, ahol meg nem, full élettelenek voltak a textúrák. Ahhoz képest, hogy színes dizájnt ígértek, maga a játék szerintem tök fakó. És mivel ghost game, garantált a szar irányítás.
3.
3.
GAMEROD
A Crew az szar, NFS az istenkirály tudjuk, mindenki erre vár, hiába nem fejlődött semmiben a sorozat vagy úgy 10 éve mintha ugyanazt látnám, de inkább 2003 óta.
2.
2.
cobrausa24
Ej ha! Nekem tetszett. Ha tényleg így fog kinézni a játék kiadott állapotban is, ahogy ezen a traileren látható, akkor nagy örömmel próbálnám ki.
A nappali környezet a régi Most Wanted-re emlékeztetett, az este pedig azokkal az élénk színekkel az Underground 2 egyes részeire, a tetejébe hasonló az esti kinézet, mint a 2015-ös változatban (ami véleményem szerint jól sikerült) és elég részletgazdagnak tűnik a világ berendezése is, ahogy látom. Egyelőre nekem szimpi :)
1.
1.
Anti4730
Na most jonnek megint a fikazo kommentek, hogy ez igy szar lesz meg ugy szar lesz, meg underground 2 remake. En varom szeretettel, es szerintem a ghost games tud need for speed jatekot csinalni! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...