GC 2019: Gameplay traileren az új Need for Speed

Az Electronic Arts az ígéretének megfelelően a Gamescom nyitóeseményén tette közzé a Need for Speed: Heat gameplay trailerét. Készüljetek, közel négyperces kedvcsinálóval van dolgunk!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
Ben Walke azt nyilatkozta, hogy az irányítás át lett dolgozva, de a bevágott jelenetekbol nekem egybol a szaros NFS2015 ugrik be :(
#10
Törölt felhasználó
gamescom az még, mindig. Nem pedig Gamescom. Ideje lenne már megtanulni helyesen leírni a nevét, évek óta pofázom, de falra hányt borsó.

https://www.gamescom.de
#9
#7: VW GTI-vel nyomni kell :-)
#8
Nem úgy volt, hogy leállnak az évenkénti NFS-el és a következőt 2 év mulva (ezt) fogjak bemutatni mint új irányt? Erre vártunk 2 évet?
Ez még az előző botrányosan szar nfst is übereli. És nem azért mert arcade, nem azért mert nem olyan mint a forza (nem is elvárás) hanem mert egy igénytelen, összegányolt mocsok. Aki ezt megveszi az legnagyobb barom a világon. Mit lehet látni ebben? ... :D Szegény NFS hova süllyedt...
#7
#6
#5: *életlen nem élettelen
#5
Csak nekem szaggatott az egész videó, ahol meg nem, full élettelenek voltak a textúrák. Ahhoz képest, hogy színes dizájnt ígértek, maga a játék szerintem tök fakó. És mivel ghost game, garantált a szar irányítás.
#3
A Crew az szar, NFS az istenkirály tudjuk, mindenki erre vár, hiába nem fejlődött semmiben a sorozat vagy úgy 10 éve mintha ugyanazt látnám, de inkább 2003 óta.
#2
Ej ha! Nekem tetszett. Ha tényleg így fog kinézni a játék kiadott állapotban is, ahogy ezen a traileren látható, akkor nagy örömmel próbálnám ki.
A nappali környezet a régi Most Wanted-re emlékeztetett, az este pedig azokkal az élénk színekkel az Underground 2 egyes részeire, a tetejébe hasonló az esti kinézet, mint a 2015-ös változatban (ami véleményem szerint jól sikerült) és elég részletgazdagnak tűnik a világ berendezése is, ahogy látom. Egyelőre nekem szimpi :)
#1
Na most jonnek megint a fikazo kommentek, hogy ez igy szar lesz meg ugy szar lesz, meg underground 2 remake. En varom szeretettel, es szerintem a ghost games tud need for speed jatekot csinalni! :D