GC 2019: Trailercunamin a Death Stranding

Hideo Kojima nagy becsben tartott alkotása két vadonatúj karakterelőzetest, és egy kilenc percen át tartó gameplay felvételt is kapott. Az új videóknak hála kezd körvonalazódni, hogy mégis mire számíthatunk majd a rajt után.

Az első videóban a Margaret Qualley által életre keltett Mama kapja a főszerepet, akinek a személyes sztorijából kiderül, hogy a kisbabája inkább a „másik oldalra” született, semmint a mi világunkba, és csupán a köldökzsinór az, ami összeköti őket. A dolog érdekessége, hogy éppen ezért Mama sosem lesz képes elhagyni a jelenlegi helyét, mivel a „másik oldalon” a csecsemőnek szüksége van a jelenlétére.

A második trailer során Deadman karaktere mutatkozott be, akit egyébként Guillermo del Toróról mintáztak a készítők. A rövid videóból a BB (Bridge Baby) Pod működését is alaposabban megismerhetjük.

Végül pedig a harmadik videó során már konkrét játékmeneti részletek is felütötték a fejüket: a gameplay előzetesben ízelítőt kapunk abból, hogy mit kell majd csinálnunk játék során, bemutatkozik a pisilős mechanika, és az Opening Night Live műsorvezetője (és Kojima jóbarátja), Geoff Keighley is cameózik egyet.

A Death Stranding november 8-án rajtol el PlayStation 4-en, de az új pletykák szerint a későbbi PC-s rajt sem tűnik kizárt dolognak.

16 komment - szólj hozzá!