GC 2019: Trailercunamin a Death Stranding

Hideo Kojima nagy becsben tartott alkotása két vadonatúj karakterelőzetest, és egy kilenc percen át tartó gameplay felvételt is kapott. Az új videóknak hála kezd körvonalazódni, hogy mégis mire számíthatunk majd a rajt után.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
Némely komment... Viszont nem foglalkozok ilyenekkel nem ezért vagyok itt hanem hogy az én személyes véleményem kifejtsem. Kojima mindig tud nagyot és egyedit alkotni. Mondom úgy hogy az első MGS óta nyomon követem Kojima munkáját, és úgy hogy az MGS V számomra is egy csalódás volt. Elmaradt az a katarzis amit vártam. Ettől függetlenül a mester még mindig a leg egyedibb játékfejlesztők közt van számon tartva és legtöbbünk még az apjába se volt mikor ő már játékokat fejlesztett. Viszont mégis beszélnék a kommentekről. Mostanában a nagy jóléti világban egyre-másra jönnek ki jobbnál jobb videojátékok. Persze nem tetszhet mindenkinek minden ez természetes de ahogy mostanában látom a mindenbe beleokoskodni, belepofázni kivánó embereket akik még otthon anyának se nagyon segítettek elmosogatni nem hogy létrehozni valamit ebben biztos vagyok. Ha én most leirom hogy szerintem ez egy jó játék lesz akkor jön valami élettelen és elkezdi az okosságát. Mindig a másikat fúrjuk, mocskoljuk vagy nézzük ki mert rajong valamiért?! Ma az már ciki?! Óvoda vagy mi van?! Emberek, még meg sem jelent a játék. Természetesen aki hallgat a hírekre, vagy megy a "divat" után hogy "ugyan a 83. vérpistike is azt mondja hogy túlhájpolt stb akkor én is ezt fogom mondani". Nekem tetszik az egész világ, ahogy fel van építve a story valszeg érdekfeszítő lesz és mivel itt a Sony hagyja/hagyta Kojimát dolgozni valószínűleg meg lesz a játékosok nagy része elégedve a játékkal. Ahogy én is. Ez az én véleményem. Csak az bosszant hogy teljesen mindegy hogy itt most a Death Strandingről van szó vagy egy teljesen más játékról, a 100 kommentből 90 negatív. Nem értem hogy a Facebook bolondította meg igy az embereket vagy mi a baj....de nem értem. Jöhet erre a hozzászólás alá is egy troll meg megmondhatja a világ igazságát. Úgy ám blokk nem izgat. Csak azt vettem észre hogy itt az internet világában mindenki mindenhez (is) ért (tisztelet a kivételnek). Mindenen ríjunk sírunk. Ez a baj az a baj. Elkényelmesedett a társadalom ez itt a gond. Ez nem sírás ahogy néhányan látnák csak leírom a frankót mert én így látom. Aki meg rajong egy játékért az rajongjon és dicsérje ne vonuljon félre azért mert a másik meg akarja bélyegezni hogy "jajj de béna vagy mert te szereted ezt a játékot". Mindenkinek joga van azt a játékot dicsérnie amelyiket szereti. Béke.
#15
Tegyük tisztába a dolgot: Ez itt kérem szépen egy indie walking simulator ( apró extrákkal ) egy low-budget game, kategóriákkal magasabb költségekből összerakva. Mint játék kiábrándító, mint történet valószínűleg zseniális lesz... Kérdés, hogy az egyik nem öli-e meg a másikat ? A hype már így is túl lett tolva, minden egyes perccel csak árt magának a játék ... :(
#13
Kis javítás a cikkhez: Deadmant nem Guillermo del Toro kelti életre. Ő csak a beszkennelt arcát és testét adta a karakternek, de a hangja és a mozgása már egy színész munkája.
#11
#10: Engem pl a pszicho/sci-fi/fantasy/ (horror) nagyon érdekelne, de Kojimában nem bízom. Habár én eddig csak az MGS 5-öt próbáltam, de az jó nagy csalódás volt.
Ugyanis ott is pszicho/sci-fi/horrorra számítottam, aztán egyszerű lopakodós/kommandós/bázisépítős lett.
#10
Neotechtr! 6#
Minden bizonnyal pc-n ( mint megszokhattuk màr ) csodàsan fog festeni a jàtèk ez nem is kèrdès. A jàtèkmenet meg nagy talàny egyelőre. Ez egy pszicho/sci-fi/fantasy jellegű valami lesz, kimondottan rètegjàtèk. Erre is szüksèg van.
#9
#8: Én a gameplay-ről már lemondtam rég, arra lennék kiváncsi, hogy az ilyen videók elviszik-e a vállukon a játékot. Nem biztos. A gameplay arra enged következtetni, hogy lesz itt sok mellékküldetés, a jó kis MGS5-ös "lézer menüs" körítéssel, meg repetitív unalom. De ezt tényleg csak a megjelenés után lehjet majd biztosra megmondani. Nem akarok rossz szándékúnak tűnni, mint aki előre temeti a játékot, de most rám valóban igaz, hogy előbb megnézem és utána hiszem csak el, hogy jó. Ha jó. He nem hajó, akkor meg elsüllyed úgyis.
#7
A videók nem rosszak, szóval biztos fektettek bele. De nekem kilógott a lóláb egy helyen. A karakterek bevilágítása látványosan eltér a pályától. Az ow részekben rajta van a global lighting a faszin, de pl a mama trailer-ben, első videó 1:48-tól olyan a fickó, mintha ollóval vágták volna ki, vagy nem? Szóval sötétebb van a világban körülöttünk, mint amennyire ezek világítanak. Mintha oda lenne téve a képük elé a 200-as égő, közben meg sötétben állnak.

Mármint jól meg van csinálva, csak világítanak a karakterek.
#6
#1: Várd meg a PC verziót ember.
#4
Ez már annyira túl van hypolva a játék. Hogy már nem érdekel. Inkább youtubeon megnézem a végigjátszást.
#3
Nyarlako! 2#
Na igen. Attòl tartok, hogy ha ez egy trend a kèszìtők rèszèről, akkor a jövőre piacra kerülő PS 5 felesleges vètel lesz ebből a szempontbòl, mert ahogy olvasom a kritikàidat ez ügyben, tèged is nagyon zavar a làtvàny e mòdon törtènő csorbìtàsa, mert maga a rèszletgazdagsàg illetve profibb fènyeffektek nem elegendőek, hogy szebb kèpet kapjunk. Ahhoz a kèpi folytonossàg is szüksèges, sőt, szerintem az a legfontosabb. Főleg egyes jàtèkoknàl: pl autòverseny, shooter Mùltkor azt hiszem taglaltuk is jò pàran. Jò volna, ha a fòrumokat olvasnàk a kèszítők, titkon bìzunk benne mi is jàtèkosok, de azèrt naìvnak sem kell lennünk ugye.
#1
Nagyon tetszetős külsőleg de... jòl làtom? Van vagy 25 fps a kèpfrissìtèse!? Persze lehet, hogy csak ezen a videòn ilyen, otthon jàtszva màr rendben lesz. Vagy a màr megszokott kèpelmosòdàst vittèk tùlzàsba szokàs szerint a kèszìtők. Tudom sokszor ez a bònàm, viszont utàlom mikor könnyezik a szemem ezektől az "effektektől"
Ja, a tűzoltók odalennènek azèrt a lètràèrt, ami làthatò a jàtèkban/jelenetben. :)