GC 2019: Végre mozgásban a Marvel’s Avengers

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix csapata úgy döntött, hogy nem feszítik tovább a játékosok idegeit, és egy újabb zárt vetítés helyett immár végre mindenki számára megtekinthetővé tették a 19 perces A-Day gameplay videót.

Az idei E3-on levetített bemutatkozó trailer mellet egy hosszabb gameplay videó is készült a játékról, ezt azonban eddig minden alkalommal csak a kiváltságosok láthattak zárt ajtók mögött. A mai napon végre megtört a jég, és a kiadó feltette a YouTube-ra a régóta várt felvételt.

Az A-Day során akció közben láthatjuk a Fekete Özvegyet, Hulkot, Amerika Kapitányt és még magát a Vasembert is. A játékmeneti részlet egyébként több sajtós leírása szerint is lényegében csak egy tutorial pálya, szóval eléggé nagy a valószínűsége, hogy ezekkel a képsorokkal fog majd kezdődni mindenki számára a megjelenéskor a játék single player kampánya.

A Marvel’s Avengers a tervek szerint Google Stadián, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető 2020. május 15-től.

8.
8.
rossitibi
A srácok nem adták az arcukat a játékhoz? Vagy mi van? Kár...
6.
6.
Erre már én is kiváncsi voltam eléggé, pedig nem tervezem, hogy játszok vele. De így belenézve és nem a filmekhez hasonlítva, szerintem bosszúállós játékként elég jónak tűnik. Mármint annál sokkal jobb, mint amit vártam. És a pofázások meg a vágások így, ahogy ebben a videóban vannak néha teljesen bejöttek. Bár néha meg nem. Az arcok és a hangok tekintetében meg azt mondom, hogy mindegyik hős felismerhető kinézetre és szerintem jobb ez így, mintha az eredeti arcok lennének bénán megcsinálva.
5.
5.
Anti4730
#1: Mar ne haragudj de egy avengers jatekban felhozni hogy buta az AI? Kb ha a vilag legokosabb ellenfelei lennenk akkor se lenne eselyuk thor Meg America kapitanya, es a tobbi ellen:))
4.
4.
SLi
Egyre jobban tetszik minél többet mutatnak.
Legnehezebben lesz igazán érdemes játszani ez már most látszik:
Cap hangja nekem annyira nem jön be, Black widow az elején nagyon nem tetszett de kezdem megkedvelni lehet működni fog, Hulk viszont borzalmas.
Mindenesetre sokkal biztatóbb a játék mint gondoltam.
3.
3.
Stranger
Szokásos fake demo, hogy meglegyen a 20 millás megtekintettség.
2.
2.
crytek
Király! Várjuk ezerrel
1.
1.
kastorhun
Az ellenfelek olyanok mint a rongybabák, az AI pedig ehhez igazodik, valami elképesztően buták! 2019-et írunk és az ellenfelek gyakran zombiként nézik a főhősünket. Összességében a grafika egész pofás, haverokkal tök fun lehet, de ezzel a fizikával és a zombikkal kezdeni kellene valamit, egyszerűen szörnyű mind a kettő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...