GC 2019: Végre mozgásban a Marvel’s Avengers

A Square Enix csapata úgy döntött, hogy nem feszítik tovább a játékosok idegeit, és egy újabb zárt vetítés helyett immár végre mindenki számára megtekinthetővé tették a 19 perces A-Day gameplay videót.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#8
A srácok nem adták az arcukat a játékhoz? Vagy mi van? Kár...
#7
#5: Már ne haragudj de egy buta AI mindenhol csak rombolja az élményt ahogy itt is...
#6
Erre már én is kiváncsi voltam eléggé, pedig nem tervezem, hogy játszok vele. De így belenézve és nem a filmekhez hasonlítva, szerintem bosszúállós játékként elég jónak tűnik. Mármint annál sokkal jobb, mint amit vártam. És a pofázások meg a vágások így, ahogy ebben a videóban vannak néha teljesen bejöttek. Bár néha meg nem. Az arcok és a hangok tekintetében meg azt mondom, hogy mindegyik hős felismerhető kinézetre és szerintem jobb ez így, mintha az eredeti arcok lennének bénán megcsinálva.
#5
#1: Mar ne haragudj de egy avengers jatekban felhozni hogy buta az AI? Kb ha a vilag legokosabb ellenfelei lennenk akkor se lenne eselyuk thor Meg America kapitanya, es a tobbi ellen:))
#4
SLi
Egyre jobban tetszik minél többet mutatnak.
Legnehezebben lesz igazán érdemes játszani ez már most látszik:
Cap hangja nekem annyira nem jön be, Black widow az elején nagyon nem tetszett de kezdem megkedvelni lehet működni fog, Hulk viszont borzalmas.
Mindenesetre sokkal biztatóbb a játék mint gondoltam.
#3
Szokásos fake demo, hogy meglegyen a 20 millás megtekintettség.
#2
Király! Várjuk ezerrel
#1
Az ellenfelek olyanok mint a rongybabák, az AI pedig ehhez igazodik, valami elképesztően buták! 2019-et írunk és az ellenfelek gyakran zombiként nézik a főhősünket. Összességében a grafika egész pofás, haverokkal tök fun lehet, de ezzel a fizikával és a zombikkal kezdeni kellene valamit, egyszerűen szörnyű mind a kettő.